Magistraţii de la judecătoria Buftea austabilit că Petru Mircea îşi pune copilul în pericol.



Magistraţii de la Judecătoria Buftea au făcut publică motivaţia hotărârii luată pe patru martie în cazul acţiunii în instanţă a părinţilor Mădălinei Manole împotriva lui Petru Mircea





Ei susţin că soţul artistei îşi pune copilul în pericol întreţinând o atmosferă de ură între el şi socrii săi. Totodată ei au considerat că dezvolatrea lui Petru Jr. Depinde şi de relaţii dintre cei trei.

"Atitudinea reclamanţilor faţă de pârât, imediat după decesul fiicei lor, se explică prin imensa durere simţită la momentul respectiv, comportamentul acestora fiind mult atipic. Treptat însă, cei doi şi-au revenit, dorind ca în momentul de faţă să ducă o viaţă aproximativ normală, legătura cu nepotul lor având un efect benefic. Nu în ultimul rând, se are în vedere şi interesul superior al copilului care, pentru a se putea dezvolta normal (din toate punctele de vedere) trebuie să-şi cunoască rudele pe linie maternă, pârâtul neputându-se opune decât cu riscul de a cauza grave prejudicii fiului său. Pârâtul trebuie să aibă în vedere şi faptul că o atmosferă de ură între el şi reclamanţi nu ar face decât să prejudicieze copilul, dezvoltarea sa fiind pusă în pericol, lucru ce însă poate fi înlăturat printr-o atitudine conciliantă din partea ambelor părţi", a constatat instanţa, informează ziarul ring.