Culoarea fericirii ep 185

Culoarea fericirii ep 185

Culoarea fericirii ep 184

Culoarea fericirii ep 184

Culoarea fericirii ep 183

Culoarea fericirii ep 183

Culoarea fericirii ep 182

Culoarea fericirii ep 182

Culoarea fericirii ep 181

Culoarea fericirii ep 181

Plasa de stele Marilena Chelaru

Marilena Chelaru surprinsa in mijlocul unui fenomen paranormal la "Plasa de stele"
Duminica, 8 mai, de la ora 20:20, Dan Negru intinde din nou navoadele in fascinanta lume a actorilor de comedie. Marilena Chelaru ajunge fara sa vrea in mijlocul unui fenomen paranormal.

Indragita actrita a cazut in plasa lui Negru cu „ajutorul" unui prieten care a acceptat imediat sa se implice in realizarea farsei. Aflati pe drum spre Giurgiu, unde urmau sa aiba un spectacol, prietenul artistei a rugat-o sa se opreasca cu el la mormantul surorii sale ca sa aprinda o lumanare.

Plasa de stele Silvia Stefanescu

Silvia Stefanescu, partenera de scena a lui Dj Rhino a trait zilele trecute cea mai mare spaima a vietii ei. Artista a fost victima unui „jaf”, pus la cale cu minutiozitate de echipa de la „Plasa de stele”. Cum a reactionat cantareata cand lucrurile au inceput sa se complice din ce in ce mai tare, telespectorii Antena 1 vor putea urmari duminica, 8 mai, de la 20:20, la „Plasa de stele”.

Dictonul „prietenul la nevoie se cunoaste" i se potriveste perfect lui Dan Negru. Acesta apeleaza de fiecare data chiar la cei mai buni prieteni ai victimelor sale, pentru a le pune pe acestea in incurcatura.