Trupa AcroMystic, un dans acrobatic spectaculos la Romanii au talent

Trupa AcroMystic, un dans acrobatic spectaculos

Alma Boiangiu canta din voce si la chitara la Romanii au talent

Alma Boiangiu canta din voce si la chitara

Cristian Stancu face un numar extraordinar de iluzionism la Romanii au talent

Cristian Stancu face un numar extraordinar de iluzionism

Trupa Trouble a cucerit juriul cu dansul lor la Romanii au talent

Trupa Trouble a cucerit juriul cu dansul lor

Laura Bogorodea a dansat in stil indian la Romanii au talent

Laura Bogorodea a dansat in stil indian

Natalia Duminica si mama ei au dansat din buric la Romanii au talent

Natalia Duminica si mama ei au dansat din buric

Mihai Cosofret a imitat animale si pasari si s-a balbait la Romanii au talent

Mihai Cosofret a imitat animale si pasari si s-a balbait

Claudiu Udrea canta o piesa a lui Frank Sinatra la Romanii au talent

Claudiu Udrea canta o piesa a lui Frank Sinatra la Romanii au talent

Denis Tâmplaru, copilul pentru care Andra a partcicipat la "Dansez pentru tine", a fost eliminat de la "Românii au talent"

Copilul bolnav, pentru care Andra a dansat la emisiunea Dansez pentru tine a participat la Românii au talent.

Denis Tâmplaru, în vârstă de 13 ani a susţinut un program de magie la emisiunea Romănii au talent. Copilul nu a reuşit însă să impresioneze juriul care nu l-a lăsat să meargă mai departe în semi-finală.

Pepe va participa la Dansez pentru tine

Pepe a acceptat propunerea producatorilor show-ului Dansez pentru tine singura lui conditie nu a fost legata de bani, ci de perioada in care va intra in competitie. Desi era dorit pentru sezonul din aceasta primavara, Pepe si-a amanat participarea pentru editia din toamna, motivand ca, din cauza problemelor personale, nu are timp sa se pregateasca.

Copilul care este speriat de mama lui cand isi sufla nasul

Acesta este filmuleţul postat de Karen şi Michael, părinţii bebeluşului care nu ştie cum să reacţioneze când o vede şi aude pe mama sa suflandusi nasu, a strâns în 11 zile peste zece milioane de vizualizări, ceea ce a atras atenţia realizatorilor emisiunii "Good Mornig America".

Bebelusul ciclop, nascut in India

Un bebelus cu un singur ochi si fara nas, ce aduce aminte de imaginea miticilor ciclopi, s-a nascut in India, uimind comunitatea medicala locala. Copilul nu a supravietuit, insa, decat o zi.

Doctorii au fost socati cand i-au facut cezariana Veenei Chavan, o femeie in varsta de 34 de ani. Prof. Dr. Ashok Anand, ginecolog la spitalul unde a nascut aceasta, a spus ca bebelusul suferea de ciclopie, o malformatie congenitala care consta in dezvoltarea unui singur glob ocular sau contopirea celor doua orbite.

Accident sinistru in fata camerelor! I-a dat sarpelui un deget, dar el i-a luat toata mana - VEZI VIDEO

O tanara, concurenta la un reality show difuzat de o televiziune din Olanda, a fost muscata de un sarpe imens, accidentul petrecandu-se in fata camerelor.

Fata a facut imprudenta de a se apropia prea mult de reptila capturata din jungla si pusa intr-o cutie, tratand-o ca pe o pisicuta. Numai ca sarpele s-a dovedit extrem de agil cand a simtit prada aproape.

I-a inghitit mana si apoi a inceput sa-i incolaceasca bratul. Daca localnicii luati pe post de asistenti nu interveneau rapid, sarpele ar fi putut s-o sugrume.

S-au călcat în picioare, într-un hipermaket din Arad, pentru a cumpăra ulei la preţ redus

Peste 500 de persoane din Arad s-au înghesuit, vineri dimineaţă, să cumpere ulei la preţ redus de la un magazin din municipiu, unele dintre acestea leşinând, iar altele plângându-se că în înghesuială le-au dispărut portofelele.

Oamenii s-au aşezat în faţa supermarket-ului încă de la miezul nopţii, astfel că până dimineaţă s-au strâns la coadă peste 500 de persoane.

Adelina Pestriţu: "M-am îndrăgostit!"

Adelina Pestriţu este în culmea fericirii. Bruneta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care îi anunţă pe toţi prietenii săi că s-a îndrăgostit.

Cu toate acestea, fosta soţie a lui Liviu Vârciu menţionează că nu este vorba despre un bărbat şi i-a provocat pe cei de pe Facebook să afle despre ce mai exact este vorba.

Marius Petcu - mita de 20.000 de euro, in fiecare luna, inca din 2009!

Liderul CNSLR-Fratia, Marius Petcu, a petrecut noaptea in arestul Directiei de Cercetari Penale. Procurorii DNA l-au prins joi in flagrant, in timp ce primea 40.000 de euro, de la un om de afaceri.

Mita - sustin procurorii anticoruptie, ba un imprumut care trebuia restituit - spun avocatii liderului sindical.

Marius Petcu ar fi primit banii de la un om de afaceri, interesat sa castige o licitatie pentru lucrari la hoteluri ce apartin sindicatelor. Numai ca patronul s-a autodenuntat procurorilor anticoruptie, care au organizat un flagrant chiar in sediul CNSLR Fratia, la doi pasi de Ministerul de interne.

Noul cod Rutier 2011 - Lista amenzi de care te scapa

Daca pana acum erai amendat, dupa noul cod rutier o sa primesti doar avertisment.

- depasirea vitezei cu maximum 20 km/h
- nerespectarea obligaţiei de semnalizare a manevrei de schimbare a directiei de mers
- nerespectarea obligatiei pasagerilor de a purta centurile de siguranta
- conducerea autovehicului fara o defectiune tehnica cu viteza cu cel putin 10 km/h sub limita permisa pe acel tronson de drum
- neprezentarea actului de identitate, a permisului de conducere, a certificatului de inmatriculare cand soferii nu au la ei acele acte din motive obiective
- folosirea telefoanelor mobile in timpul condusului
- nerespectarea obligatiei conducatorului auto de a lasa liber traseul tramvaiului cand drumul are o singura banda de circulatie.

Destination Maps – Navigarea prin interiorul cladirilor!

Ne-am ratacit intr-un centru comercial? Nu gasim iesirea? Sau si mai grav toaleta? Este solutie si pentru asta. Cei de la Navteq (apartinand Nokia) care sunt in spatele Ovi Maps au solutie si pentru asta si se numeste Destination Maps.

Nici de alte POI -uri (Puncte de Interes) nu vom duce lipsa vom afla ce filme ruleaza sau ce magazine ce reduceri au. In prima faza 200 de mall-uri importante din State vor adopta noua tehnologie, dar cu siguranta va ajunge rapid si la noi.

Noul Cod Rutier 2011 mai putin restrictiv – Soferii scapa de amenzi cu Noul Cod Rutier 2011

Noul Cod Rutier 2011 mai putin restrictiv – Soferii scapa de amenzi cu Noul Cod Rutier 2011

Cum maine este Buna-vestire, m-am gandit ca trebuie sa vin cu o veste buna pentru soferii care inca nu au aflat-o… A fost aprobat de Senatul Romaniei un proiect de lege pentru modificarea Codului Rutier, iar prin acest Nou Cod Rutier, soferii care calca stramb vor fi tratati mai putin restrictiv si vor scapa de amenzi, cel putin prima data…

Interlopul Gore din Cluj şi-a tăiat gâtul cu cuţitul în plină stradă!

Interlopul Gore din Cluj şi-a tăiat gâtul cu cuţitul în plină stradă!

Marius David zis Gore a ajuns la Urgenţe în această seară. Interlopul din Cluj a fost luat cu mascaţii şi dus la spital, după ce a încercat să se automutileze. El s-a tăiat la gât cu un cuţit în plină stradă.


"Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care a recurs la acest gest. Cercetarea este în curs. Colegii mei spun că tăieturile nu erau grave, dar că bărbatul a fost totuşi condus pentru îngrijiri la Unitatea de Primiri Urgenţe", a declarat, pentru Realitatea TV, Gina Pop, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 20

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 20 partea 1

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 19

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 19 partea 1

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 18

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 18 partea 1

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 17

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 17 partea 1

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 16

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 16 partea 1