Cireasa de pe tort Ramona Badescu

“In Italia imi impresionez oaspetii cu tuica fiarta si varza calita”


“Sunt foarte creativa in bucatarie! Stiu sa prepar orice, cu ce am in frigider. Nimeni nu se asteapta ca o femeie ca mine sa si gateasca. Sunt o persoana ocupata, dar si foarte organizata. Imi organizez timpul la secunda”

“Cina perfecta pentru mine ar fi o masa in doi, cu iubitul meu” spune Ramona Badescu. Nu inseamna insa ca vedetei nu ii face placere sa primeasca musafiri. Ar prefera sa isi invite oaspetii in jurul unei mese rotunde, aranjate “cu bun gust, nu strident”. “Ca organizator, mi-ar placea sa am o persoana care sa gateasca, pentru ca eu sa ma pot dedica oaspetilor. In Italia, cand organizez o cina la mine acasa, ii dau pe spate cu tuica fiarta, varza cu carne si mamaliguta” povesteste Ramona.


Cireasa de pe tort sezonul 7

Pe 24 februarie, “Cireasa de pe tort” continua la Prima TV cu al saselea sezon, de joi pana duminica!

Cele mai controversate vedete ale momentului, barfe mondene si picanterii, toate asezonate cu comentariile piperate ale maestrului Horia Virlan - acestea sunt ingredientele noului sezon.

Miss fata de la tara sezonul 2

Din 21 februarie se alege noua “Miss fata de la tara”, la Prima TV

Miss fata de la tara”, formatul autohton care a cucerit si America, revine cu un nou sezon la Prima TV.

Dupa ce au luat la pas glia stramoseasca, au batut satele patriei, au intrebat fiecare gospodar care-i cea mai mandra dintre mandrele locului, vedetele s-au oprit la sase fete. Le-au pus la incercare, iar publicul a ales-o pe Flori din Polovragi, sa fie “Miss fata de la tara”.

Loto 6 din 49 6 martie

Premii de milioane la tragerile de duminica 6 martie, pentru, LOTO 6/49, JOKER, 5 din 40 si NOROC.Va prezentam mai jos rezultatele extragerii Loto 6 din 49, Joker si 5 din 40 de duminica, 6 martie 2011.

6 din 49: 7; 48; 40; 37; 19; 38

Noroc: 7962005

Joker 12 / 14; 34; 6; 35; 19

5 din 40: 25; 2; 21; 35; 38; 22

"Tudy" Ionescu nu neaga relatia cu Oana Zavoranu

Presupusul iubit al Oanei Zăvoranu a ieşit la atac. Tudor "Tudy" Ionescu nu a vrut să sufle o vorbă despre ce se întâmplă între el şi soţia lui Pepe, dar a insistat că nu vrea să fie considerat o "vedetă", etalându-şi calităţile în faţa reporterilor CANCAN.




Ezel la Kanal D

Ezel“ (în fiecare miercuri şi joi, de la orele 22.00, la Kanal D), cea mai premiată producţie de televiziune tur­-cească a anului, pare o variantă modernă a filmului „Contele de Monte Cristo“. Kenan Imirzalioglu şi Cansu Dere sunt Ezel şi Eysan, cuplul pe care trădarea îl desparte, iar răzbunarea îl vindecă!