"În 2011 Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. vor mai avea un copil"

Andreea Marin îi pregăteşte noi surprinze lui Ştefan Bănică Jr. Prezicătoarea Carmen Harra susţine că Zâna surprizelor va mai avea un băietel şi că în anul 2011 va anunţa că este însăricnată. Totodată Andreea Marin nu va reveni în televiziune din cauza sarcinii.
"Categoric, Andreea Marin şi Ştefan Bănică jr vor mai avea încă un copil împreună, cel mai probabil un băiat. Ea va anunţa în 2011 că e însărcinată. Ca urmare a dorinţei ei de a avea încă un copil, sunt şanse mici să revină în televiziune în următorul an, însă va reveni", a declarata Andreea Marin pentru ziarul ring.
Cât despre un alt celebru cuplu al României, Carmen prezice că Moni Columbeanu şi Irinel vor fi despărţiţi şi în anul care vine de mii de kilometri distanţă.

"Şi în 2011, Monica şi Irinel Columbeanu rămân departe unul de celălalt. Sunt ca divorţaţi, i-am prezis ei din 2009. Căsnicia lor e o glumă în care nu mai crede nimeni. O văd stabilită în SUA, dar îi va fi greu să devină celebră şi aici. Din cauza competiţiei dure de la Hollywood, e destul de deprimată, dar nu e genul care să se sinucidă", a mai spus prezicătoarea.

Se pare că 2011 nu va fi un anliniştit şi lipsit de evenimente neplăcute. Carmen Harra este de părere că încă din primele luni mulţi oameni tineri politici şi din showbiz vor muri.

"Din februarie şi până în toamnă vor fi şi morţi fulgerătoare din rândul persoanelor publice (showbiz şi politică) şi, surprinzător, vor fi oameni tineri, de 30 şi 40 de ani. Prima lună e una de confuzie... Un politician cunoscut, până în 50 de ani, suferă un infarct. Sunt schimbări bruşte, zguduitoare în februarie, aprilie - în mod special, iunie şi noiembrie. În martie şi august vor avea loc evenimente care duc la schimbări majore", a concluzionat aceasta.