Inna s-a îmbrăcat cu fanii de pe Facebook la Balkan Music Awards

Sâmbătă, 4 iunie, Inna a fost prezentă la Balkan Music Awards (cele mai importante premii muzicale din Balcani).
Pe covorul roşu, Inna a purtat o rochie făcuta special pentru acest eveniment, în semn de mulţumire pentru fanii ei. Astfel, au fost imprimate pozele fanilor care s-au făcut remarcaţi pe pagina sa de Facebook.
Ţinuta a fost accesorizată cu un colier şi o brăţară în forma butonului "Like".
Inna a fost artistul serii plecând acasă cu trei premii: "Cea mai bună piesă din România" pentru Sun is Up, "Cea mai buna interpretă din Balcani" şi un premiu special pentru contributţa sa la succesul muzicii balcanice.

“Sunt foarte fericită că am fost unul dintre artiştii votaţi de juriu şi de publicul din zona balcanică. Ţin să le mulţumesc că piesele mele sunt agreate şi difuzate, de asemenea, le mulţumesc că m-au întâmpinat cu o asemenea căldură”, a declarat ieri Inna.

Razvan Lucescu si-a dat demisia de la Nationala – Hagi i-ar putea lua locul

Antrenorul echipei nationale de fotbal a Romaniei si-a dat demisia dupa ce aseara echipa a realizat un meci foarte bun si a invins echipa Bosniei cu 3 la 0. ”E prea multa nebunie in Romania”, declara, de altfel, Razvan Lucescu dupa meci, citat de realitatea.net. Gica Hagi i-ar putea lua locul…….ma gandesc ca vine apocalipsa.

Cea mai tare pizza inventata in Romania

Am fost aseara la o terasa din orasul natal (Corabia) si am descoperit in meniu un sortiment de pizza nou nout. Daca cei de la Jerry Pizza au scos sortimentul pizza cu sarmale, oamenii astia au venit cu o idee ingenioasa si anume pizza de criza denumita “BOOC”. Am ras eu ce am ras, dar oamenii stiu sa isi vanda marfa. Pentru a savura PIZZA BOOC va invit pe Terasa Pericle din Corabia.