Pepe va participa la Dansez pentru tine



Pepe a acceptat propunerea producatorilor show-ului Dansez pentru tine singura lui conditie nu a fost legata de bani, ci de perioada in care va intra in competitie. Desi era dorit pentru sezonul din aceasta primavara, Pepe si-a amanat participarea pentru editia din toamna, motivand ca, din cauza problemelor personale, nu are timp sa se pregateasca.


Producatorii show-ului "Dansez pentru tine" au vrut sa profite de cota de popularitate extrem de ridicata a lui Pepe si au incercat sa-l coopteze in echipa de vedete care va intra in "ringul viselor" in aceasta primavara. Oferta a fost atat de atractiva, incat cantaretul nu a putut sa o refuze, insa a impus o modificare in planurile celor de la Pro. "Am fost ofertat, am discutat si voi participa la "Dansez pentru tine". Sincer, ma asteptam la aceasta propunere. Din pacate, mi-a fost imposibil sa intru in show in editia aceasta.
Le-am explicat producatorilor de acolo ca pentru mine urmeaza o perioada foarte incarcata, cu procese si probleme personale, si nu voi avea timp sa ma pregatesc temeinic, iar ei m-au inteles. In concluzie, voi dansa, dar nu acum, ci in editia din octombrie", ne-a dezvaluit Pepe in exclusivitate. Surse din interiorul trustului ne-au declarat ca cei din echipa "Dansez pentru tine" erau atat de disperati sa-l prinda in editia aceasta, incat ar fi fost dispusi sa elimine unul dintre concurentii deja stabiliti.