Ce poze de piţipoancă şi-a făcut Simona Sensual în Dubai!

Blonda s-a pozat în diverse ipostaze pentru a avea ce să posteze pe site-ul de socializare. Ea a fotografiat peisajul dar şi-a făcut şi câteva poze specifice piţipoancelor.

"Disco Armani Burj Dubai...Monroe alături de fani", a scris Simona sub una din fotografii, în care apare alături de doi bărbaţi tare încântaţi de tânăra româncă.

Ea mai are şi o fotografie pe care şi-a făcut-o singură. În aceasta ea încearcă să scoată în evidenţă bustul proaspăt siliconat.


Un băcăuan îi oferă contratenorului Narcis Ianău şansa de a face şcoala de şoferi gratuit

Băcăuanii îl susţin în continuare pe Narcis Iustin Ianău, chiar dacă acesta a ieşit pe locul doi în finala emisiunii "Românii au talent".

Gioni Popa, patronul unei şcoli de şoferi vrea să îl ajute pe Narcis Ianău şi îi oferă tânărului contratenor şcolarizare gratuită pentru obţineera permisului auto.


"Şcoala va dura o lună şi jumătate iar la finalul ei va obţine permisul de categoria B1 care îi dă posibilitatea să conducă autoturisme de până în 500 de metri cubi. Când va împlini 18 ani îi voi oferi şcolarizare gratuită şi pentru categoria B", a spus Gioni Popa pentru Adevărul.

"El a fost nedreptăţit. Eu sunt sculptor, am făcut Liceul de Artă din Bacău şi ştiu ce înseamnă un talent adevărat. Sunt cetăţean australian de mai bine de 27 de ani. Dacă Narcis ar fi participat la o emisiune similară în Australia cu siguranţă că acolo ar fi fost apreciat la adevărata lui valoare", a mai spus el.