Range Rover Mania

Ei bine, la fel cum o anumita haina sau un designer este la moda, asa si o masina poate deveni un trend sau un "must have". Pe scena internationata, mai toate vedetele care se respecta, atunci cand vine vorba despre alegerea masinii preferate, opteaza pentru un luxos Range Rover. Bolidul este de departe prima optiune a celor la care noi, fanii, ne uitam cu admiratie. Inaintea noastra, a publicului larg, vedetele din Romania par sa tina isonul celor internationale. S-a inteles ca Range Roverul este la moda si atunci, aceasta a devenit si prima optiune a celebritatilor autohtone. Atat barbatii cu un statut social si financiar ridicat, cat si femeile cu personalitate puternica, au optat pentru un Range Rover.

Monica Columbeanu s-a apucat sa isi vanda hainele intr-ul magazin de vechituri

Evenimentele petrecute în viaţa Monicăi Columbeanu după ce aceasta a băgat divorţ de Irinel se succed cu repeziciune, fiecare zi fiind presărată cu surprize. Reporterii CANCAN au aflat un secret incredibil al "Scorpiei de la Izvorani", modelul părând că a ajuns la sapă de lemn. Paparazzi CANCAN au aflat unde îşi scoate Monica la vânzare vechiturile şi au mers cu o cameră ascunsă să filmeze. Imaginile de mai jos o arata pe vanzatoare care explică destul de clar ce lucruri de-ale Monicăi are la vânzare.

Mama Monicai Columbeanu: Irinel M-a amenintat ca ma taie in bucati daca nu spun ca Monica e o mama denaturata

Dupa ce Irinel Columbeanu a postat pe Youtube mai multe filmulete facute cu camera ascuna cu mama Monicai în care o acuză de lucruri groaznice pe fiica sa, acum declara care este implicarea ei în cazul acestora.

Veronica Bulai, mama Monicai, a povestit, într-o scrisoare adresată redacţiei CANCAN, că a fost obligată să declare acele lucruri în filmuleţele ce au fost înregistrate de Irinel Columbeanu.