Programul Rabla se reia - A fost suplimentat cu 60.000 de vouchere

Programul “Rabla” de anul acesta va fi suplimentate cu inca 60.000 vouchere, a anuntat, miercuri, ministrul Mediului, Laszlo Borbely, citat de MEDIAFAX.
Programul de casare a masinilor uzate “Rabla” a reinceput in a doua parte a lunii martie, cu un plafon total alocat pentru plata primelor de casare de 228 milioane lei, Guvernul anuntand atunci ca acest plafon va putea fi suplimentat in functie de cerintele pietei.

Oana Zavoranu s-a certat iarasi cu mama ei

Împăcarea dintre cele două nu a durat decât o lună, până la noua înfățișare a procesului în care acestea se războiesc pentru avere.
Oana nu a vrut să renunțe la procesul intentat mamei sale și a făcut o nouă plângere penală împotriva acesteia.

Mărioara Zăvoranu: ,,Am crescut la piept o viperă"
"Nu am mai vorbit cu Oana de o săptămână. Am ajuns să comunicăm prin intermediul menajerelor, atât de mult contez eu pentru ea. A vorbit cu mine cât timp a avut nevoie de niște bani. Sunt dezamăgită, am crescut la piept o viperă. Până când nu se termină procesele și până când nu-mi vorbește ca unei mame nu vreau să mai aud de ea. Sunt bolnavă și nu vreau să mor", a declarat Mărioara Zăvoranu, marți seară, în emisiunea "Un show păcătos".

Cat de repede se plictisete un barbat de tine in functie de zodie!

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)
Bărbaţii din vărsător sunt în căutarea noutăţii. Se plictisesc extrem de repede dacă dai semne că nu eşti în pas cu tot ce se întâmplă în jurul tău şi în lume. Dacă nu îţi plac schimbările, pregăteşte-te să fii dată la o parte!
Peşti (19 februarie - 20 martie)
Pentru că sunt firi puternic sentimentale şi emoţionale, bărbaţii din peşti au nevoie de o femeie care să rezoneze la trăirile lor interioare. Dacă te arăţi insensibilă, se va plictisi iremediabil de tine.