Locuitorii din Popeşti Leordeni consumau apă cu dejecţii provenite de la un cartier rezidenţial!

Nu mai e o noutate cum se construiesc cartierele rezidenţiale de la marginea Bucureştiului. Totul făcut la întâmplare, fără drumuri şi fără canalizare.

Şi de ce să îţi baţi capul cu canalizarea, când poţi să te legi ilegal la conducta de apă potabilă a unui oraş. Aşa a gândit dezvoltatorul unui astfel de cartier, aflat în Popeşti Leordeni. Acum au aflat şi locuitorii acestui orăşel de ce se îmbolnăveau atât de des, cel puţin în ultimul an. 300 de cazuri de enterocolită au fost înregistrate aici în ultimele 12 luni.

Emma Dumitrescu Castigatoarea Next Top Model

După nişte shootinguri de excepţie, realizate în Paris, s-a ales câştigătoarea concursului "Next Top Model by Cătălin Botezatu", dintre finalistele Emma şi Mădălina.

A fost şi chinuitor, cel puţin pentru Emma, în rolul lebedei negre. Nici Mădălinei nu i-a fost uşor, când a trebuit să poarte nişte încălţări mai mici decât numărul ei. Însă toate eforturile s-au meritat.

Şi pentru că trebuia să vină şi momentul ăsta, măcar să fie la Paris. Ce oraş mai potrivit pentru a alege un nou top model. Astfel, Cătălin Botezatu a decis ca Next Top Model şi câştigătoare a unui contract de 50.000 de euro să fie Emma.

Iubiri secrete ep 51

Iubiri secrete ep 51

Iubiri secrete ep 50

Iubiri secrete ep 50

Andreea Bălan, din nou la "Dansez pentru tine", împreună cu Petrişor Ruge!

Andreea Bălan va reveni mâine pe scena de la "Dansez pentru tine".

Artista care a participat alături de partenerul ei din emisiune şi la "Bailando por un sueno internacional" revine alături de Petrişor Ruge în show-ul prezentat de Ştefan Bănică junior şi Iulia Vântur.

Teo s-a intors acasa!

Fosta vedeta de televiziune a revenit ieri in tara si va petrece sarbatorile alaturi de fetita sa, Maia, dupa ce in ultimele trei luni a fost internata intr-un spital din Viena. Teo s-a intors in Romania cu o cursa care a aterizat pe Aeroportul Otopeni, de unde a fost preluata de o dubita care a transportat-o in deplina siguranta pana la locuinta sa din cartierul Pipera.

Liviu Varciu a incearca sa reuneasca formatia L.A.

Dupa ce a terminat filmarile la telenovela "Mostenirea" de la Pro TV, Liviu Varciu s-a gandit tot mai mult la reunirea trupei L.A., alaturi de care a cunoscut adevaratul succes. Acesta s-ar fi multumit si cu un singur concert in vechea formula, insa fostii lui colegi nu au dat curs initiativei.