Andreea Marin: "Nu mă interesează etichetele, vreau doar să îi placă soţului meu cum arăt"

Andreea Marin Bănică a participat la o prezentare de modă, prilej cu care a fost întrebată de reporterul de la Kanal D, dacă ţine cont de etichetele cu care este catalogată în presă şi nu numai, dar fosta Zână a "Surprizelor" a spus răspicat că singura părere care contează este aceea a soţului ei, Ştefan Bănică Junior.

Andreea Marin a fost inclusă de multe ori la rubrica "Prost îmbrăcat", din revistele Ciao! şi Spy, dar asta nu o afectează pe soţia lui Ştefan Bănică Junior care mărturiseşte că pune preţ doar pe părerea acestuia.


"Nu mă interesează etichetele, vreau doar să îi placă soţului meu cum arăt", a declarat Andreea Marin Bănică la un eveniment monden, la care au participat multe vedete din showbizul autohton.

Florin Piersic Jr.: Daca Botezatu nu ar aparea in presa nu ar mai exista

Florin Piersic Jr. este de părere că designerul face tot posibilulsă apară în tabloide pentru că ştie că doar aşa va avea succes.
Florin Piersic Jr. a declarat pentru EVZ că designerul este ca un "peşte" care se zbate pe uscat ca să apară "în fiecare zi, măcar într-un ziar, dacă nu într-o revistă sau la televizor".

Actorul explică: "De ce? Pentru că ştie regula asta de marketing: dacă dispare câteva luni, nu mai există. Şi poate că e de admirat aici ambiţia omului. Şi-a propus să urce sus de tot şi a reuşit. "Sus de tot" e aici un reper valabil doar pe scara lui de valori, nu şi pe a mea".