Pictorial Playboy Oana Zavoranu

20. 000 de euro a primit Oana Zavoranu pentru a se dezbraca si a se lasa posedata de demoni in fata obiectivului. Fotografiile realizate dupa acest scenariu vor aparea in "Playboy", editia lunii mai.


Potrivit unor surse din echipa "Playboy Romania", aceasta ar fi incasat peste 20.000 ? pentru a aparea goala pe coperta publicatiei. "Nu pot sa comentez nimic in legatura cu banii. Am clauze foarte stricte in contract si nu am de gand sa le incalc", ne-a declarat scurt Oana, incercand sa evite problemele. Pana in prezent, cea mai mare suma vehiculata era cea incasata de Loredana Groza - 10.000 de euro. Pentru cei 20.000 de euro, Oana s-a jucat de-a exorcizarea. Sexy, pe jumatate goala, aceasta s-a luptat cu demonii in fata aparatului de fotografiat. Pe tot parcursul celor 12 ore, ea a avut o singura pretentie majora - sa asculte muzica, R&B, la maxim. Numai asa, se pare, a reusit sa-si mentina tonusul si atitudinea pana la ultima poza. Cert este ca intreaga echipa i-a aplaudat prestatia, iar rezultatul a fost mult peste asteptari.

In momentul in care a avut pozele in fata, Tavi Cocis, scenaristul care a inceput colaborarea cu "Playboy Romania" dupa ce a lucrat ani buni la editia de peste Ocean, a afirmat cu tarie ca pictorialul Oanei ar avea un succes nebun in SUA si chiar el il va propune bosilor americani. Fotografiile in care Oana Zavoranu a reusit sa imbine cu succes talentul actoricesc si nuditatea vor aparea in editia de mai a revistei. Pozelor le-au fost alocate zece pagini, premiera pentru editia romaneasca a celebrei publicatii.

Oferta Monicai Columbeanu pentru Irinel

Superoferta lui Moni pentru Irinel: "Bentley + aparatmentul din Piaţa Victoriei= Irina înapoi"
Irinel Columbeanu îşi doreşte să divorţeze cât mai repede.


Chiar dacă îşi doreşte el spune că divorţul nu este o prioritate, milionarul dorindu-şi extrem de mult să se hotărască soarta Irinei. Micuţa Columbeanu este destul de inteligentă şi îşi dă seama că părinţii ei se "luptă" pentru custodia ei. Irinel a aruncat şi o bombă în care a spus că avocatul Monicăi i-a făcut acestuia o superofertă: Bentley-ul + aparatmentul din Piaţa Victoriei= Irina înapoi.