Ja Rule: De la "bal"... in puscarie!

Desi in februarie va fi inchis pentru doi ani, Ja Rule a acceptat sa mai sustina doua show-uri in Romania. Primul va avea loc pe 6 ianuarie, la Bamboo Brasov, iar al doilea, pe 8 ianuarie, la Bamboo Bucuresti.

Vinovat. Ja Rule va fi nevoit sa renunte la ceasurile cu diamante, dar nu si la celebra expresie de dur, in momentul in care va ajunge in spatele gratiilor
Celebrul rapper american a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru posesie ilegala de arma. Pedeapsa va fi pusa in aplicare la inceputul lui februarie, odata cu incheierea procesului deschis de statul american impotriva lui in iulie 2007. Desi nu mai are decat o luna de libertate inainte de a ajunge in spatele gratiilor, Ja Rule nu pare ca-si doreste sa o petreaca acasa, alaturi de cei dragi. In mod incredibil, el a acceptat oferta de a canta in Romania la inceputul lunii ianuarie, acesta fiind, se pare, ultimul contract al artistului de culoare pana in 2013. Rapperul va sustine doua concerte in Romania, unul pe 6 ianuarie, al doilea pe 8, la Bamboo Brasov, respectiv Bamboo Bucuresti. Daca nu va fi eliberat mai devreme pentru buna purtare, Ja Rule va avea, in Romania, ultimul contact cu scena pentru urmatorii doi ani.

Arestat in trafic

In iulie 2007, politia a gasit in masina lui Ja Rule o arma detinuta ilegal, dupa ce rapperul fusese oprit in trafic. Acesta s-a infatisat in fata unui judecator din Manhattan si a pledat vinovat, reducandu-si astfel pedeapsa de la sapte la doi ani. "Un mic pas inapoi pentru o revenire majora", a comentat Ja Rule sentinta.