Trooper va canta in deschiderea concertului Scorpions din 9 iunie 2011

Cea mai iubita trupa de rock din Romania va concerta in deschiderea celor de la Scorpions, a anuntat Project Events, organizatorii eveimentului. Concertul va avea loc pe 9 iunie 2011, la Zone Arena din Bucuresti.


Trooper a luat fiinta in 1995 si are in componenta 5 membri. Intre 1997 si 2000 grupul a organizat anual in Targoviste un festival de muzica rock. In 2001 au castigat premiul Cea Mai Buna Trupa Tanara. Urmatoarele distinctii castigate au fost: Chitaritul Anului, Cel Mai Bun Disc Al Anului, Basistul Anului, locul II pentru Cel Mai Bun Solist Vocal, Cea Mai Buna Formatie De Rock, Cel Mai Bun Album, Cea Mai Buna Lansare, Cel Mai Bun Concert Aniversar.

Bilete la concertul Sting de la Bucuresti - premii pentru clientii Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank aduce la Bucuresti inca un clasic al muzicii internationale: Sting, care va canta pe 6 iunie in Piata Constitutiei. Dupa ce anul trecut a facut fericiti 100 dintre fanii lui Bob Dylan, Raiffeisen Bank le ofera acum clientilor sai sansa de a castiga
60 de invitatii pentru doua persoane la concertul Sting, fotografii cu autograf si cd-uri.

Concursul GET RID OF YOUR BOSS, lansat de Blue Air

GET RID OF YOUR BOSS s-a nascut din dorinta de a relaxa atmosfera la serviciu. "Intr-o lupta crancena intre sedinte, restructurari, taieri de salarii si stat peste program, a venit momentul angajatilor sa faca legea la birou! GET RID OF YOUR BOSS este cel mai original concurs pentru… subalterni. Premiul cel mare consta intr-o mini-vacanta all inclusive pentru 18 colegi de birou. Seful are inclus doar biletul de avion dus, NU ARE cazare, masa si nici retur!", subliniaza reprezentantii companiei.

Jung – Analiza viselor în serii

Pentru Jung visele sunt evenimente spontane, naturale şi independente, simbolice. În acelaşi timp funcţionale şi compensatorii, au funcţie transcendentă, iar interpretarea lor este mult uşurată de tehnicile amplificării şi imaginaţiei active. Jung afirmă despre vise : "… nu sunt invenţii intenţionate şi voluntare, ci fenomene naturale care nu sunt altceva decât ceea ce pur şi simplu reprezintă. Ele nu amăgesc, nu mint, nu denaturează sau retuşează ci anunţă naiv ceea ce sunt şi ceea ce gâdesc."(A.Jaffe, 1996, pag.414)

Interpretarea viselor – Simboluri ale mandalei

În ceea ce priveşte interpretarea viselor Jung pornea acest demers printr-o etapă preliminară-înregistrarea contextului în care apărea visul- înregistrare care consta din "a stabili cu ajutorul asociaţiilor subiectului, în ce nuanţă a semnificaţiei îi apare lui fiecare amănunt marcant al visului" (Jung,1994, I, pag.109).

Costume de baie şi rochii de plaja

Cele mai frumoase costume de baie şi rochii de plajă vă sunt prezentate în fotografiile următoare. Pur şi simplu m-au captivat. Este unul dintre acele lucruri "must have" pentru femei. Deşi preţurile sunt pe măsură, acestea fiind considerate costume de baie de lux, cred că se merită. Au acel ceva pe care orice femeie şi-l doreşte.

Kingston Digital extinde familia de carduri microSDHC din clasa 10

Kingston Digital, Inc., divizia de memorie Flash afiliată la compania Kingston Technology Inc., liderul mondial independent în produse de memorie, anunţă disponibilitatea cardurilor Kingston microSDHC din clasa 10, cu capacităţi de 4GB şi 8GB, care se alătură cardului de 16GB din clasa 10. Kingston va lansa în cel de-al doilea trimestru şi cardurile cu o capacitate de 32GB. Cardurile din clasa 10 garantează o viteză de scriere minimă de 10MB/s.

In curand, se vor putea achiziționa bilete la concerte si din magazinele Flanco

Reprezentantii sistemului de ticketing Biletoo.ro au incheiat de curand un acord cu Flanco, unul dintre cele mai importante branduri de pe piata comercializarii de produse IT&C, electronice, electrocasnice din tara noastra. In curand se vor putea gasi la magazinele Flanco bilete la concerte, spectacole si targuri.

TUC - invazia continua si pe Facebook

TUC a cucerit deja Internetul romanesc. De doua saptamani, personajele TUC se plimba nestigherite prin cele mai cool site-uri.

Au castigat 319 milioane de dolari la loterie

Şapte colegi de serviciu din New York pot spune că a dat norocul peste ei după ce au câştigat împreună 319 milioane de dolari la loteria Mega Milioanelor din Statele Unite.

Cea mai scumpa casa

Un miliardar rus şi-a permis luxul de a da 100 de milioane de dolari pentru o casă în Silicon Valley, California.

Imobilul se situează pe 7 hectare şi reproduce un castel franţuzesc de pe valea Loirei. Casa are o sală de bal, un cinematograf, o cramă, un complex SPA şi două piscine, una acoperită şi cealată în aer liber. Construcţia întregului complex a durat 6 ani.

Alexandra, eliminata de la Next Top Model

La finalul celui de-al noualea episod, Alexandra Babascu a parasit competitia, spre dezamagirea ei si a celorlalte concurente.

La inceputul concursului a plecat cu avantajul experientei anterioare, dar pe parcurs Alexandra s-a dovedit a fi o eleva silitoare si a castigat simpatia tuturor. Ea a pus esecul pe seama faptului ca nu s-a concentrat suficient, detaliu decisiv in final. "Regret ca puteam sa arat mai mult. Chiar nu ma asteptam sa fiu eliminata acum" a explicat tanara.

Bianca Dragusanu si Gina Pistol s-au dezbracat la comanda

Bianca Dragusanu si Gina Pistol au batut, miercuri seara, la prezentarea colectiei "Papillon" creata de Laretta by Silvia, toate recordurile de rapiditate. Cu o viteza nebuna, asistenta de la "Un Show Pacatos" si fostul iepuras "Playboy" au imbracat si dezbracat contra cronometru tinutele creatoarei de moda.

Windows 8

Noile dezvăluiri despre mult aşteptatul Windows 8 continuă cu încă o serie de capturi făcute publice de site-ul rusesc Winreview.ru, citat de The Next Web.

Potrivit zvonurilor din presa internaţională, Windows 8 ar putea veni cu următoarele elemente noi:


Reducerea timpului de instalare până la de două ori şi jumătate comparativ cu Windows 7. Acest lucru presupune o îmbunătăţire evidentă şi a timpului pentru booting, închidere, etc.


Windows 8 va permite recunoaşterea facială prin cameră Web sau prin Kinect.

Înfiinţarea unui nou buton, şi anume: Push button reset. Acesta va permite revenirea la starea fresh a sistemului de operare de după instalare, fără pierderea setărilor personalizate sau a datelor utilizatorului.


Data de lansare nu este cunoscută până în prezent însă conform zvonurilor este aşteptată în cursul anului 2012 sau 2013.

Daniela Crudu si Daniel Trandafirescu?

Daniela Crudu a fost surprinsă de paparazzii CANCAN TV zilele trecute în timp ce stătea la taclale în miezul nopţii cu un bărbat misterios.


Daniel Trandafirescu este numele celui care o vrăjea pe Cruduţa şi motivul pentru care el se ascundea de blitzul aparatelor de fotografiat este că bărbatul este căsătorit.

Andreea Bănică roşcată!

Andreea Bănică s-a făcut roşcată şi este foarte încântată de schimbarea sa de look.

Cântăreaţa a fost prezentă joi seară la deschiderea magazinului Emporio Armani din Bucureşti, unde a mărturisit că şi soţul ei este foarte încântat de această schimbare.

"Da m-am făcut roşcată. Se mai schimbă omul. Nu am renunţat la blond doar am optat pentru o altă nuanţă. Lui Lucian îi place foarte mult. Mă place oricum aş fi. Eu nu sunt de acord cu schimbări majore de aceea prefer să le fac încet", a declarat Andreea Bănică.

Cum sa-ti speli masina gratis

Daca nu ai 15 lei sa mergi la spalatorie, opresti langa aspersoarele care uda iarba si te alegi cu masina curata fara sa platesti. Este gandirea pragmatica a unui bucurestean, caruia nu i-a pasat de aglomeratia din trafic: a oprit autovehiculul in dreptul jetului de apa si nu a plecat pana nu l-a facut luna.

Atenţia la cumpărăturile pe internet! Promiteau telefoane mobile şi vindeau cartofi

Băieţii promiteau cumpărătorilor telefoane şi în schimb le trimiteau prin poştă cartofi.
Cei doi elevi de la Grupul Şcolar Industrial din Mărăşeşti, în vârstă de 17, respectiv 18 ani vindeau cartofi în loc de telefoane mobile. Cu ajutorul internetului băieţii făceau tranzacţiile fără probleme, conform monitoruldefocsani.ro. În prezent elevii sunt cercetaţi penal.

Idei de farse de 1 Aprilie pentru prieteni – Cea mai tare farsa de 1 Aprilie (video)

Idei de farse de 1 Aprilie pentru prieteni – Cea mai tare farsa de 1 Aprilie (video)

Ai nevoie de idei de farse pentru 1 Aprilie, pentru prietenii tai sau chiar pentru tine? Ziua de 1 aprilie, numita si Ziua Pacalelilor sau a Farselor este ziua in care toti cei care au un simt al umorului usor mai dezvoltat cu siguranta se vor gandi sa faca farse prietenilor. Fie vor alege sa trimita mesaje cu pacaleli, fie vor alege sa trimita filmuletze ca cel pe care vi-l prezentam noi mai jos. Pentru ca vrem ca tu sa fii printre cei care vei avea cea mai tare farsa de 1 Aprilie, iti sugeram sa urmaresti cu mare atentie si concentrare video de mai jos… iti dorim un 1 Aprilie plin de Umor si neaparat o inima tare! :D