Ioana Mânac, "Prajina" lu Torje are un dosar stufos

S-a spus deja despre noua achiziţie a lui Gabi Torje, bruneta cu un cap mai mare decât fotbalistul, că ar fi o tânără cu potenţial. Asta pentru că în ciuda vârstei fragede, aproape 19 ani, constănţeanca cu picioare interminabile, Ioana Mânac, are deja o viaţă tumultuoasă, care întrezăreşte un viitor interesant.

Tânăra, care acum este studentă la Universitatea Ovidius din Constanţa, se poate lăuda că a terminat liceul cu brio. Fata a participat la Olimpiada de Fizică, demonstrând că nu "vinde" celor care vor să o cunoască doar un ambalaj frumos colorat, ci şi un miez consistent.

Nicoleta Luciu, dependentă de batoanele de slăbit

Faptul că Nicoleta Luciu este obsedată de aspectul fizic şi mai ales de dietele de slăbit nu mai este un secret pentru nimeni, însă ceea ce lumea nu ştie este faptul că actriţa din „Iubire şi onoare" se aprovizionează cu cantităţi mari de batoane de slăbit.

Monica Columbeanu sustinuta de un grec bogat in lupta cu Iri

Deşi aparent, după ce a introdus acţiune de divorţ, Moni a rămas cam singură, iată că există oameni influenţi dispuşi să o ajute. Diva de la Izvorani este susţinută de un bărbat misterios, a cărui identitate a fost descoperită de Cancan de weekend.