Nicoleta Luciu, dependentă de batoanele de slăbit



Faptul că Nicoleta Luciu este obsedată de aspectul fizic şi mai ales de dietele de slăbit nu mai este un secret pentru nimeni, însă ceea ce lumea nu ştie este faptul că actriţa din „Iubire şi onoare" se aprovizionează cu cantităţi mari de batoane de slăbit.





Deşi batoanele de slăbit sunt un supliment alimentar, se pare că Nicoleta a înlocuit micul dejun, prânzul şi cina cu ele. Şi cum un asemenea consum trebuie să se bazeze pe stocuri considerabile, paparazzii revistei Ciao! au fotografiat-o pe vedetă chiar în momentul în care căra un bax cu suplimentele miraculoase.

În fotografiile celor de la Ciao! se poate observa cum, mulţumită că şi-a completat proviziile, Nicoleta se îndreaptă spre maşină în compania Majdei Aboulumosha, colegă din telenovela „Iubire şi onoare". Din câte se pare, Luciu a convins-o pe Majda să folosească batonul de slăbit pentru a-şi arde şi ea grăsimile. Mai multe detalii şi fotografii care le surprind pe cele două îndesând sacoşele în portbagajul maşinii Nicoletei vedeţi în ultimul număr al revistei Ciao!, deja existent pe piaţă.