Ioana Mânac, "Prajina" lu Torje are un dosar stufos



S-a spus deja despre noua achiziţie a lui Gabi Torje, bruneta cu un cap mai mare decât fotbalistul, că ar fi o tânără cu potenţial. Asta pentru că în ciuda vârstei fragede, aproape 19 ani, constănţeanca cu picioare interminabile, Ioana Mânac, are deja o viaţă tumultuoasă, care întrezăreşte un viitor interesant.

Tânăra, care acum este studentă la Universitatea Ovidius din Constanţa, se poate lăuda că a terminat liceul cu brio. Fata a participat la Olimpiada de Fizică, demonstrând că nu "vinde" celor care vor să o cunoască doar un ambalaj frumos colorat, ci şi un miez consistent.





Astfel, Ioana a reuşit să îmbine cu succes viaţa de elevă, mai nou de studentă, cu profesia de model, în cadrul unor prezentări, în special de lenjerie intimă. Ce nu se ştie despre tânăra care l-a ameţit pe Torje este că încă de pe vremea când era minoră, aceasta a colaborat în dese rânduri cu Diva Models, agenţia care a fost implicată anul trecut în scandalul de prostituţie "Babylon".

De altfel, numele Ioanei Mânac apare succesiv în acest dosar. Bruneta a fost protagonista unor prezentări de lenjerie despre care se spune că erau de fapt doar un paravan pentru ceea ce avea să se întâmple în spatele podiumului. Când lucrurile s-au precipitat, partenera lui Torje ar fi declarat că ea nu a participat decât foarte rar la evenimentele agenţiei acuzate de prostituţie juvenilă şi că nu ştie nimic despre aşa ceva.