Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 14

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 14 partea 1

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 13

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 13 partea 1

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 12

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 11 partea 1

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 11

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 11 partea 1

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 10

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 10 partea 1

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 9

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 9 partea 1

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 8

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 8 partea 1

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 7

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 7 partea 1

Curs valutar 23 martie

Curs valutar 23 martie

Cotatiile principalelor valute:
Curs valutar EURO = 4,1439 RON
Curs valutar DOLAR AMERICAN = 2,9093 RON
Curs valutar FRANCUL ELVETIAN = 3,2223 RON
Curs valutar 100 FORINTI MAGHIARI = 1,5232 RON
Curs valutar LEU MOLDOVENESC = 0,2438 RON.

Teo Trandafir se pregateste sa revina in tara



Stare de sanatate a vedetei de televiziune Teo Trandafir este din ce in ce mai buna, au anuntat reprezentantii AKH din Viena, citati de Antena3.

Medicii o pregatesc pe Teo Trandafir pentru reintoarcerea in tara. Teo poate merge si se poate hrani si a fost mutata intr-un salon standard de chirurgie.

Teo Trandafir a fost internata pe 11 ianuarie pentru tratatarea unei inflamatii acute a pancreasului. Acum, este din nou pe picioarele ei si poate sa faca si citiva pasi, cu ajutorul asistentelor.

Get a deal - Reduceri online

GETaDEAL pune la dispoziţia clienţilor săi, în fiecare zi, oferte care au un discount cuprins între 50% si 90% pentru magazine, cinematografe, restaurante, baruri, centre spa, evenimente şi multe altele! Intra acum pe GetAdeal!

Kuponiada - Reduceri online

Kuponiada este un proiect ambitios realizat de catre InternetCorp, unul dintre cei mai importanti publisheri online din Romania la momentul de fata.

Monica vrea sa ramana doamna Columbeanu

Irinel nu vrea sa-si imparta averea cu Moni! Nu-i da niciun sfant


Monica si Irinel Columbeanu s-au reintalnit ieri in fata magistratilor, unde si-au incrucisat din nou "sabiile" in procesele de divort si pentru custodia copilului. Sotii Columbeanu vor sa divorteze acum, fiecare, din vina exclusiva a partenerului. Diva doreste sa se mute la Izvorani, sa-si pastreze numele si o pensie uriasa pentru Irina, in timp ce omul de afaceri nu vrea sa mai imparta nimic cu Monica.

Leo de la Strehaia scoate banu!

Leo de la Strehaia face dezvaluiri incredibile despre manevrele fostei lui iubite Jasmine "Mi-a zis ca ma iubeste si mi-a cerut bani"

Incepand de astazi, CANCAN va prezinta in exclusivitate culisele relatiei pe care controversatul Leo de la Strehaia a avut-o in ultima perioada cu Jasmine, femeia care i-a fost iubita timp de trei ani. Acesta o acuza pe dansatoarea din buric ca a incercat si a reusit sa stoarca sume fabuloase de la el, profitand de sentimentele pe care Leo inca le are fata de ea, mintindu-l si continuand sa se intalneasca pe ascuns cu un afacerist strain.

Magazin online Catalin Botezatu

Magazinul oficial al designerului CATALIN BOTEZATU - maieuri, tricouri, chiloti, boxeri, pijamale, articole sport si noua colectie pret a porter, le puteti gasi pe rafturile virtuale de la CBstore.eu

Reduceri online - City Days

Lansat in Ianuarie 2011 ca o companie afiliata Fashion Days, cel mai mare club de shopping online din Europa de Est, City Days iti aduce cele mai bune oferte in principalele orase din tarile in care isi desfasoara activitatea, cu reduceri de pana la 90%, fie ca este vorba de servicii de HORECA, fie ca este vorba de servicii lifestyle.

Stefan Banica - Gustul dragostei

Piesa noua Stefan Banica - Gustul dragostei

Ștefan Bănică a lansat un nou single extras de pe albumul “Super-love”.

Jennifer Lopez – On the floor

Jennifer Lopez – On the floor

Lansat pe 3 martie, noul videoclip al lui Jennifer Lopez – On the floor a fost vizualizat de peste 40 de milioane de ori. Mi se pare cea mai mare ascensiune a unui clip muzical pe Youtube. In general Lady Gaga era numarul 1 la numarul de vizualizari.

Un roman la Norvegia Are Talent

Bogdan este unul dintre concurentii de la Norvegia are talent. Acesta canta la pian si a impresionat juriul concursului. Bogdan si-a motivat prezenta in cadrul competitiei prin faptul ca in Romania nimeni nu i-a apreciat talentul……… ceea ce e cat se poate de real.

Andreea Banica - Sexy

Andreea Banica a lansat un nou single “Sexy”. Piesa este un remake dupa Play and Win – Musica Latino.

SONY a lansat noile game de notebook-uri VAIO

SONY a lansat noile game de notebook-uri VAIO

Intr-o ambianta eleganta a avut loc astazi lansarea portofoliului Vaio de primavara de la SONY in prezenta Tomohiro Nakashima Country Head Eastern Balkans & Romania – Sony Central & Southeast Europe