SONY a lansat noile game de notebook-uri VAIO



SONY a lansat noile game de notebook-uri VAIO

Intr-o ambianta eleganta a avut loc astazi lansarea portofoliului Vaio de primavara de la SONY in prezenta Tomohiro Nakashima Country Head Eastern Balkans & Romania – Sony Central & Southeast Europe



Este a o completare fireasca a gamei SONY 3D, din care nici gama de laptopuri nu putea lipsi. Se puteau testa si “gadgeturile mai vechi” din gama 3D, LCD-uri BRAVIA 3D, PS3 cu jocuri 3D, aparate foto 3D si altele.

Dar atractia de azi a fost noua gama de notebookuri business si multimedia VAIO SB si VAIO F 3D care vor fi disponibile de saptamana viitoare si la dealerii din Romania.



Noua serie VAIO S oferă mai multă autonomie, până la 14 ore, într-un notebook de 13” mai uşor
Noua serie VAIO F animează universul multimedia cu un uimitor ecran 3D Full HD

Sony lansează în România noile notebook-uri VAIO SB şi VAIO F 3D, inovând experienţa de utilizare business şi multimedia.



Dacă seria de business VAIO SB impresionează prin autonomie şi design, seria multimedia revoluţionează experienţa 3D pe notebook-uri, oferind cel mai înalt nivel de calitate 3D de pe piaţă. Cu noul VAIO F3D, Sony oferă acum un ecosistem complet de divertisment 3D, incluzând televizoare 3D, playere Blu-ray 3D, sisteme home-cinema 3D, camere foto cu funcţii 3D şi consolele PlayStation.



Seria business VAIO SB

Noua serie de notebook-uri VAIO S se diferenţiază printr-un design plat elegant, integrând materiale care asigură robusteţea şi greutatea redusă a modelelor. Carcasa notebook-urilor este construită din aliaj de magneziu cu un suport ergonomic pentru palmă din aluminiu, iar noua articulaţie este ascunsă inteligent în spatele carcasei şi nu distrage atenţia de la ecran.



Una dintre cele mai importante inovaţii este bateria: VAIO S utilizează un concept nou de baterie, care permite prelungirea autonomiei pentru o activitate prelungită zi şi noapte. Bateria integrată lithiu-polymer asigură suficientă energie pentru o activitate de până la 7 ore (în modul Stamina). Dar, autonomia poate fi dublată cu ajutorul bateriei externe care poate fi încărcată separat, fără a fi conectată la PC. În plus, bateria externă poate fi conectată la PC fără să fie nevoie de închiderea sistemului, sporind autonomia până la 14 ore.



Noul Sistem Hibrid Grafic Dinamic optimizează în mod inteligent performanţele grafice în funcţie de gradul de dificultate al activităţii, comutând automat sau manual între unitatea Intel integrată şi unitatea grafică AMD Radeon™ HD seria 6000. Avantajul principal al sistemului hibrid este asigurarea permanentă a echilibrului între performanţă şi autonomie.



Noua serie VAIO S este concepută pentru maximizarea productivităţii zilnice. Astfel, noile notebook-uri integrează funcţia Fast Boot reducând timpul de pornire a sistemului cu 50%. Funcţia se dovedeşte extrem de utilă în situaţii în care este nevoie de accesarea rapidă a datelor de pe sistem (atunci când vă grăbiţi spre aeroport, de exemplu). În plus, datorită butonului WEB, utilizatorii pot accesa, în câteva secunde, toate funcţiile de navigare pe Internet. Productivitatea este extinsă şi mai mult prin intermediul conectivităţii 3G de bandă largă Vaio Everywair, care permite accesul la Internet prin intermediul reţelelor mobile.



Seria multimedia 3D VAIO F

Noua serie VAIO F 3D cu ecran Full HD VAIO Display Premium de 16,0” (40,6cm) surprinde prin calitatea uimitoare a imaginii 3D, optimizată pentru o vizionare confortabilă fără “flicker”.



Spre deosebire de ecranele 3D polarizate pasiv, seria VAIO F foloseşte tehnologia cu cadre secvenţiale şi iluminare LED. Această soluţie asigură un tip de răspuns foarte scurt şi unghiuri de vizualizare largi, afişând imagini mai clare şi mai luminoase. Tehnologia cu cadre secvenţiale afişează alternativ imagini Full HD (1920 x 1080) 3D pentru ochiul stâng şi drept cu până la 240 de cadre pe secundă, asigurând omogenitatea imaginii finale. De la filme de acţiune, până la sporturi, jocuri şi multe altele: veţi fi răsplătiţi cu o experienţă 3D mult mai relaxată, chiar şi după perioade lungi de vizualizare.



Noua serie VAIO F vă oferă mult mai multe modalităţi prin care vă puteţi bucura de divertismentul preferat. Apăsaţi butonul 3D şi veţi selecta imediat modul de vizualizare preferat 2D sau 3D. VAIO F suportă nativ conţinut 3D precum filmele 3D pe Blu-ray Disc™, jocurile şi clipurile. De asemenea, puteţi vizualiza imagini panoramice 3D realizate cu camerele digitale Cyber-shot™ şi camerele DSLR Sony α. În plus, filmele 2D de pe Blu-ray Disc sau DVD pot fi convertite instantaneu în formatul de vizualizare 3D cu o simplă apăsare de buton. Pentru cazurile în care sunt folosite în condiţii de iluminare scăzută ambele serii dispun de senzor de lumină ambiantă şi tastatură iluminată.





Portofoliul VAIO de primăvară

Portofoliul VAIO din acest sezon include 6 serii de notebook-uri multimedia, ultra-portabile şi business. În gama business se regăseşte seria VAIO SB. Gama multimedia cuprinde seriile VAIO F21Z 3D, VAIO F13, VAIO EB, VAIO EA cu patru culori (roşu, alb, albastru şi verde). În gama ultra-portabilă se regăseşte seria VAIO Y de 11,6 inci.







Specificaţii





Model
VPCSB1A9E/B

Procesor
Intel® Core™ i7-2620M


Genuine Windows® 7 Professional (64bit)

Memorie
8GB DDR3 1333Mhz SDRAM

Unitate de stocare
Memorie flash SSD 128GB

Ecran
33.7cm (13.3”) VAIO Display Plus (1366×768)

Sistem hibrid de grafică
AMD Radeon™ HD 6630M + Intel® HD Graphics

Unitate optică
Blu-ray Disc™ ROM Drive cu DVD SuperMulti

Altele
WLAN 802.11b/g/n; 3G WWAN; Bluetooth® 2.1; Hi-Speed USB 2.0 (x2), SuperSpeed USB 3.0 (x1); Camera web HD “Exmor; Fast boot, Butoane VAIO Assist,Web, Hybrid Graphics Switch

Dimensiuni (DxHxW)
224,5 x 23,9 x 331mm (aproximativ)

Greutate
Aproximativ 1,75kg (cu bateria integrată)





Model
VPCSB1V9E/B

Procesor
Intel® Core™ i5-2410M


Genuine Windows® 7 Professional (64bit)

Memorie
4GB DDR3 1333Mhz SDRAM

Unitate de stocare
Hard Disc 500GB

Ecran
33.7cm (13.3”) VAIO Display Plus (1366×768)

Sistem hibrid de grafică
AMD Radeon™ HD 6470M + Intel® HD Graphics

Unitate optică
DVD SuperMulti Drive

Altele
WLAN 802.11b/g/n; 3G WWAN; Bluetooth® 2.1; Hi-Speed USB 2.0 (x2), SuperSpeed USB 3.0 (x1); Camera web; Fast boot, Butoane VAIO Assist,Web, Hybrid Graphics Switch

Dimensiuni (DxHxW)
224,5 x 23,9 x 331mm (aproximativ)

Greutate
Aproximativ 1,75kg (cu bateria integrată)







Model
VPCF21Z1E/BI

Procesor
Procesor Intel® Core™ i7

Sistem de operare
Genuine Windows® 7 Home Premium (64-bit)

Memorie
8GB DDR3 1333Mhz SDRAM

HDD
640GB Serial ATA 7200rpm

Ecran
40,6cm (16,0”) Full HD (1920 x 1080) 3D VAIO Display Premium cu iluminare LED

Grafica
NVIDIA® GeForce® GT540M cu 1GB DDR3 VRAM și suport DirectX 11

Unitate optică
Blu-ray Disc™ Drive

Altele
WLAN 802.11b/g/n; Bluetooth® 3.0; USB 3.0; camera web HD cu senzor Exmor™; S-Force 3D cu difuzoare bass-reflex