Marina Dina mireasă! Uite ce super-rochie a purtat asistenta TV!

Asistenta lui Mihai Morar de la Antena 2 a purtat o rochie de mireasă scumpă şi care a intrat în Cartea Recordurilor.

Creaţia Cosminei Englizian are aplicate peste 50.000 de cristale Swarovski. Marina Dina a dezvăluit însă că abia aşteaptă să se dezbrace de rochia de mireasă pentru că "Este foarte grea", a spus blonda.

O femeie sa baricadat intr-o masina pe care firma de leasing a vrut sa io confiste

Executare cu scandal, la Brasov, unde o femeie s-a baricadat intr-o masina pe care firma de leasing a vrut sa i-o confiste. Era in urma cu ratele, asa ca societatea de la care si-a luat autoturismul a incercat sa-si recupereze bunul.

Monica si Irinel Columbeanu pentru prima data fata in fata dupa inaintarea divortului

Situatie incordata la Directia pentru Protectia Copilului din Ilfov. Monica Columbeanu si-a vazut acolo fiica pentru a doua oara de cand a inceput divortul.

Insa in timpul intalnirii cu mama, fetita a cerut ca in incapere sa fie adus si tatal, Irinel Columbeanu.

Astfel, familia s-a reunit pentru prima data de cand a fost depusa cererea de rupere a casatoriei.

Anahi si Christian Chavez au lansat imreuna Libertad

VIDEO Anahi şi fostul său coleg din RBD, Christian Chavez, au lansat împreună o melodie!
Cei doi foşti colegi de trupă au lansat o melodie împreună. Piesa se numeşte "Libertad", adică libertate, iar Anahi şi Christian sunt foarte mândri de rezultatul colaborării lor.

Un nou site de socializare cu planuri mari: Color

De astazi porneste un nou site de socializare cu o finantare initiala deja destul de serioasa (in jur de 40 milioane  USD) si cu veterani de la Google, Facebook si LinkedIn.

Clientii Vodafone pot platii facturile la ATM-urile Raiffeisen Bank fara alte costuri

Clientii Vodafone Romania ce detin un card de debit Raiffeisen Bank pot efectua plata facturilor direct de la ATM-uri, fara nici un cost suplimentar.

Din 8 aprilie Gandul ramane doar pe online – editia tiparita dispare

Dupa cum era de asteptat, continua declinul presei scrise traditionale. Astazi a fost anuntat ca ziarul Gandul se inchide din data de 8 aprilie, informeaza refresh.ro.

Urmeaza ca Gandul sa ramana exclusive online pentru PC, iPad si mobil. Gandul.info a raportat pentru luna februarie un trafic de 1.367.043 vizitatori.

Plasa de stele Daniela Crudu

Dupa ce mai multe asistente tv, printre care Bianca Dragusanu sau Adelina Pestritu au cazut in plasa lui Negru, a venit randul Danielei Crudu sa fie pacalita de echipa de la Plasa de stele.

Spontaneitatea asistentei lui Capatos i-a surprins pe colegii de la Antena 1, care isi imaginasera cu totul alte reactii din partea Danielei. Chemata de PR-ul unul mall din Bucuresti pentru a discuta o eventuala colaborare, Daniela Crudu a ajuns la locul in care avea sa se desfasoare farsa fara nici cea mai mica banuiala despre ceea ce avea sa o astepte.

Miss Universe Romania si iubita lui Alex Piturca, Miss Maxim, defileaza in premiera la Bonton!

Miss Universe Romania si iubita lui Alex Piturca, Miss Maxim, defileaza in premiera la Bonton!

Modelul international Daniela Aciu va fi invitata speciala a Roxanei Butnaru, care isi va lansa ultima colectie de rochii de ocazie,la Bonton Palace, in aceasta seara, incepand cu ora 20. MissUniverse Romania in 2009, preferata fotografului de la Victoria Secret si considerata femeia cu cele mai lungi picioare a participat recent la Roma Fashion Week si a luat un casting Gucci la Milano.

Dana Săvuică: "În şcoală eram o tocilară tâmpită"

Dana Săvuică a declarat că era o şcolăriţă model care nu chiulea niciodată.

Actualul său soţ s-a chinuit mult timp să o convingă să iasă în oraş. Văzând că nu reuşeşte a apelat la o colegă.

"Bunica mea mi-a impus niste reguli care trebuia sa le respect: nu aveam voie sa ma plimb cu baietii de mana in oras, nu aveam voie sa intru in casa unui baiat, dar aveam voie sa ma aduca un baiat si sa stau in fata portii sub ochii ei. N-aveam voie sa ma sarute decat pe obraz, n-aveam voie atatea, incat mi-era si frica sa intreb daca am voie vreodata sa fac ceva", a declarat Dana Săvuică la "Distracţia pe vremea mea".