Cireasa de pe tort Claudiu Bleont Video

Cireasa de pe tort Claudiu Bleont

Magazin online H&M

Pana pe data de 15 aprilie 2011 vor vi deschise 5 magazine in Bucuresti.
Chiar daca cei de la H&M au investit foarte multi bani in publicitate magazinul online nu a fost inca pus la punct.

Anda Adam şi Andreea Bălan sedinta foto

Anda Adam, Andreea Bălan şi Aylin au participat la o şedinţă foto în lenjerie intimă de dantelă. Cele trei îşi arată fără inhibiţii formele spre încântarea fanilor.

iPhone 5 lansare

Se pare ca Apple isi modifica strategia, desi era asteptat prezentarea lui in primavara si lansarea la inceputul verii, conform celor de la Techcrunch, lansarea noului sistem de operare si a telefonului va avea loc doar in toamna.

E o schimbare de strategie? Sau pur si simplu nu reusesc sa finalizeze la timp? Nu stiu daca vom afla, cert e ca astfel concurenta primeste cateva luni de ragaz. Cei de la HP si RIM (producatorii Blackberry) vor avea de castigat. HP care a achizitionat Palm-ul si au updatat platforma WebOS, iar Blackberry cu introducerea Playbook-ului pot spera de o gura de aer.




Conform scurgerilor de informatii iPhone 5-ul va avea un procesor cu 2 nuclee mult mai puternic decat predecesorul, primeste o interfata grafica imbunatatita, display marit de 4 ”, va facilita platile direct cu telefonul, si nu va mai fi nevoie de sincronizare cu PC-ul prin iTunes.

Turneul Mortal Kombat Romania

Best Distribution, impreuna cu theGameCAST.net, Sony Computer Entertainment Europe si Diverta anunta ca Turneul oficial Mortal Kombat ajunge in Romania, pe 9 aprilie 2011, in Bucuresti.

Competitia adresata pasionatilor Mortal Kombat va avea loc intr-un spatiu dedicat din cadrul magazinului Diverta, din Plaza Romania Mall, Bucuresti, incepand cu ora 15:00*. Participantii inscrisi se vor infrunta pe console PlayStation®3, folosind versiunea demo a noului joc Mortal Kombat**, cu acces la patru dintre cele mai reprezentative personaje ale seriei – Sub-Zero, Scorpion, Mileena si Johnny Cage.

Lucian Bute: "Îmi doresc să mă însor şi să fac copii"

Lucian Bute a mărturisit că îşi doreşte să se căsătorească şi să facă şi copii, pentru că el a crescut într-o familie mare.

"Vin dintr-o familie puternică, unită, şi este normal să-mi încheg la rându-mi o familie. Căsătoria este un lucru firesc într-o relaţie. Îmi doresc să fac acest pas, aşa cum îmi doresc şi copii. Eu am patru surori şi ştiu cât de importante sunt relaţiile între fraţi", a declarat Lucian Bute pentru PRO TV Magazin.

Roxana Vancea, vecina de la "Neatza" cu sanii pe afara

Noua vecină de la "Neatza cu Răzvan şi Dani", Roxana Vancea, are toate şansele să îi calce pe urme Danielei Crudu din toate punctele de vedere.

Roxana Vancea
începe fiecare zi prezentând câteva exerciţii, pe care oricine le poate face acasă sau în parc. De data aceasta, asistenta de la Antena 1 a lucrat cu coarda.

Rudele lui Bercea Mondialu îi imploră pe procurori: "Daţi-ne aurul şi banii înapoi că ne mor copiii de foame!"

După ce procurorii au organizat joi descinderi în 14 palate deţinute de clanul Bercea Mondialul, în urma cărora s-au confiscat 200.000 de euro, salbe de aur şi zeci de inele şi bijuterii, rudele interlopului se roagă acum de ei să le înapoieze averile că nu mai au cu ce să-şi hrănească copiii.

Rudele lui Bercea nu au fost astăzi luate în seamă de procurori, care nici măcar nu au vrut să stea de vorbă cu ele.

Simona Pătruleasa: "Sarcina merge normal! Am avut greţuri şi stări de slăbiciune"

Simona Pătruleasa povesteşte despre cum evoluează sarcina sa. Bruneta mărturiseşte că nu prea are pofte dar că până acum s-a confruntat cu greţuri , stări de somnolenţă şi slăbiciune.

"Sarcina merge normal. Am avut în prima perioadă, ca majoritatea femeilor, şi zile mai proaste şi zile mai bune, am avut şi greţuri şi stări de slăbiciune şi somnolenţă. Sunt în limite normale. Pofte nu am avut şi nici nu cred că o să mai am. Nu urmez niciun regim special. Mănânc echilibrat şi sănătos ca şi până acum", a declarat Simona Pătruleasa pentru Pro Tv Magazin.

Florin Grozea se insoara la vara!

Florin Grozea de la Hi-Q a dezvăluit că peste doar câteva luni va deveni bărbat însurat.

Colegul de trupă al Danei Nălbaru şi al lui Mihai Sturzu a spus că va face nunta la vară, însă nu a vrut să dea mai multe detalii despre acest eveniment important din viaţa lui.

Roxana Ionescu si-a rupt genunchii la repetitiile de la "Dansez pentru tine"!

Roxana Ionescu trage din greu la repetiţiile de la "Dansez pentru tine".

Fosta vedetă a Antenei 1 vrea să demonstreze că este foarte bună la dans şi se antrenează într-un ritm nebun. Zi de zi, de aproape o lună, fosta "Mamă Natură" lucrează în sală, alături de coregrafi, câte trei ore.

A lovit un Ferrari FF de 300.000 de euro, in timpul unui test drive! VIDEO

Un jurnalist de la o revista auto din Marea Britanie a reusit performanta rara de a lovi un Ferrari FF, al carui pret poate depasi lejer 300.000 de euro.

Accidentul s-a produs dupa ce ziaristul a luat o curba in mare viteza, in timp ce vorbea in fata camerei despre performantele extraordinare ale bolidului.

Potrivit CAR Magazine, publicatia la care este angajat Jethro Bovingdon, au fost avariate ambele roti de pe partea pasagerului. Insa pentru ca este vorba de un Ferrari, asta inseamna o dauna de peste 5.000 de euro.

Ferrari FF vine cu un motor V12 de 6,3 litri, ce dezvolta 651 de cai putere si poate atinge viteza de 100 de km/h in doar 3.7 secunde. Viteza maxima este de de 330 km/h

Radu Beligan a primit o stea pe Walk of Fame

Marele actor Radu Beligan a primit o stea pe Walk of Fame, spatiul bucurestean dedicat marilor valori ale filmului si scenei romanesti, duminica, de Ziua Mondiala a Teatrului, relateaza MEDIADAX.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, actorul Victor Rebenciuc, actrita Ileana Stana Ionescu si George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis – initiatorul proiectului Walk of Fame -, au fost alaturi de Radu Beligan, duminica, la inaugurarea stelei ce-i poarta numele pe bulevardul celebritatilor din Bucuresti.

Lady Gaga, cea mai urmarita persoana pe Twitter

Lady Gaga bate record după record. Excentrica artistă are nu mai puţin de 9 milioane de persoane care o "urmăresc" pe contul său de Twitter.

Ea este prima persoană care a reuşit să adune atât de mulţi fani pe site-ul de socializare şi microblogging. Ea este urmată de adolescentul Justin Bieber, care vine puternic din urmă.

Irinel Columbeanu consiliat la 2 noaptea in Bentley

Omul de afaceri Irinel Columbeanu si-a petrecut sfarsitul de saptamana alaturi de o femeie misterioasa, pe care a plimbat-o cu luxoasa lui limuzina Bentley. Cei doi au fost fotografiati de paparazzii CANCAN, in noaptea de vineri spre sambata, exact in momentul in care Iri o conducea pe aceasta pana acasa, intr-un cartier rezidential din zona Baneasa.