Irinel Columbeanu consiliat la 2 noaptea in Bentley



Omul de afaceri Irinel Columbeanu si-a petrecut sfarsitul de saptamana alaturi de o femeie misterioasa, pe care a plimbat-o cu luxoasa lui limuzina Bentley. Cei doi au fost fotografiati de paparazzii CANCAN, in noaptea de vineri spre sambata, exact in momentul in care Iri o conducea pe aceasta pana acasa, intr-un cartier rezidential din zona Baneasa.





In plin divort cu Monica, Irinel Columbeanu nu mai are somn. Viata de tata responsabil pe care o are de cand judecatoria Buftea i-a incredintat-o pe Irina pare sa-l fi intinerit pe acesta. Milionarul a fost fotografiat, in noaptea de vineri spre sambata, in Capitala, in timp ce se afla in compania unei femei mature si care, cel putin aparent, are o situatie financiara buna.
Ei au petrecut in oras pana in jur de ora 02.00, cand, galant, milionarul a lasat-o pe insotitoarea lui intr-un cartier de vile din sectorul 1 al Capitalei. Surprinsi de paparazzi, cei doi s-au grabit sa se desparta pentru a nu lasa loc la interpretari.

Intrebata ce relatie are cu milionarul de la Izvorani, satena s-a marginit sa spuna ca este avocat si ca face parte din echipa care reprezinta interesele lui Irinel Columbeanu. Cu toate acestea, desi omul de afaceri a fost, in ultimele saptamani, de mai multe ori la tribunal, in contextul procesului de divort deschis de sotia lui, "avocata" in cauza nu a fost vazuta niciodata in preajma sa. In plus, Irinel este deja aparat de celebrul avocat Ion Dascalu.
La data de 4 aprilie, milionarul de la Izvorani se va intalni din nou cu Monica, in fata a doua complete de judecata. Mai intai, sotii Columbeanu se vor prezenta la Judecatoria Buftea, unde se judeca procesul de divort, dupa care se vor confrunta si la Tribunalul Bucuresti, unde magistratii urmeaza sa judece care dintre ei va obtine custodia micutei Irina.