Plasa de stele Daniela Condurache

Plasa de stele Daniela Condurache
Duminica, 27 martie, doua Daniele vor lua plasa de la echipa lui Dan Negru. Daniela Crudu si Daniela Condurache vor fi victimele emisiunii Plasa de stele din aceasta saptamana.

Sfaturi pentru îngrijirea florilor primăvara

Primăvara ne transformă pe toţi în bine: suntem copilăroşi, vrem mereu la plimbare, ne este dor de "verde" şi parcă... întinerim. Dacă avem o grădină cât de mică sau un balcon însorit, putem avea flori de primăvară fie plantând bulbi în ghivece (pentru balcon), fie punând bulbii toamna în grădină.

Dacă nu am făcut niciuna dintre aceste operaţiuni, atunci mergem la un magazin specializat şi le achiziţionăm la preţuri foarte "cumsecade", apoi le punem la ferestre doar aşa ca să ne bucurăm. Cei care iubesc grădinăritul ştiu că bulbii se înmulţesc până toamna şi pe la sfârşitul lui octombrie ei se scot din pământ, se desfac şi se plantează din nou în grădină sau în ghivece. "Recolta" de bulbi astfel pregătită ne va răsplăti în primăvara următoare cu şi mai multe flori.




Pe toată durata înfloririi, plantele de primăvară trebuie îngrijite sumar: udându-le moderat la două-trei- zile şi îndepărtând florile şi frunzele veştejite. Dacă ne propunem să dispunem în grădină bulbii într-o formulă peisagistică, vă recomandăm cele mai reuşite soluţii (propuse de grădinarii cu experienţă):

- înşiruiţi pe câte două-trei rânduri, de-a lungul aleilor de acces;
- dispuşi în "insule" compacte de formă rotundă sau liberă.

Florile sunt frumoase în orice formulă de dispunere, pentru că sunt vii, pentru că bucură orice om, fără discriminare, pentru că emit ceva subtil şi extrem de benefic fiecăruia dintre noi. Toate aceste plante de primăvară (zambile, narcise, ghiocei de grădină, lalele) cu înflorire bogată şi timpurie se cultivă uşor şi aproape nu necesită îngrijire. Cooptaţi şi copiii în acestă îndeletnicire pentru bucuria sufletului şi alungarea "griului" care ne înconjoară.




Trucurile grădinarilor

Dacă agreaţi una dintre cele două sugestii de mai sus, ţineţi cont şi de un alt truc al grădinarilor. Ei propun folosirea bulbilor cu flori de aceeaşi culoare (pentru grădini proiectate pe lângă case sobre şi cu stil) şi bulbi cu flori de culori diferite (pentru grădinile care se învecinează cu o casă de vacanţă sau cu o locuinţă în stil rustic). Nu neglijaţi însă dispunerea bulbilor într-o formulă care vă satisface pur şi simplu gustul şi imaginaţia personală sau poate vă aduce aminte de o grădină care v-a plăcut.

Andreea Patrascu prefera shoppingul online

Andreei Pătraşcu nu-i place să meargă la cumpărături! Face shopping doar online!

Andreea Pătraşcu a renunţat să mai iasă la cumpărături prin magazine.

Viitoarea soţie a lui Cabral s-a reorientat şi preferă să facă shopping online, pentru că este mult mai comod şi deloc obositor.

Lady Gaga, îmbrăcată în body de dantelă şi pipăită de fani

Cântăreaţa a organizat un spectacol într-un club din Las Vegas, la care s-a îmbrăcat într-un body din dantelă.

Lady Gaga este cunoscută pentru excentricitatea ei. În cadrul unui spectacol surpriză dinaintea unui concert, cântăreaţa a apărut sumar îmbrăcată şi s-a lăsat atinsă de fanii ei, conform dailymail.co.uk. Gaga a purtat un body din dantelă, prin care se putea vedea aproape tot.

Loto 6 din 49 27 martie

Numerele norocoase la Loto 6 din 49
Report de peste 7,4 milioane de euro la categoria I a jocului Loto 6/49, report cumulat de aproximativ 317.000 de euro la Noroc, peste 791.000 de euro report la categoria I a jocului Joker, peste 134.000 de euro report la categoria I a jocului Loto 5/40. Acestea sunt sumele pe care le pune azi la bataie Loteria Romana la categoria I a fiecarui joc.


Rezultatele Loto 5 din 40: 29, 38, 31, 30, 39, 25


Loto 6 din 49: 29, 34, 3, 4, 5, 27

Afisarea rezultatelor se va face dupa ora 19

Un nou sezon de Dansez pentru tine din 15 aprilie

La jumatatea lunii viitoare incepe un nou sezon din emisiunea Dansez pentru tine de pe PRO TV. Concurentii sunt : Corina Caragea, Lavinia Parva, Corina Bud, Roxana Ionescu, Florin Piersic Jr, Gabriel Covesanu, Augustin Viziru si Costin Sforaru.



In puii mei 26 Martie - Daniela Crudu, Bianca Dragusanu si Andreea Tonciu

In puii mei 26 Martie - Daniela Crudu, Bianca Dragusanu si Andreea Tonciu merg la cinema pentru a viziona un film

In puii mei 26 Martie - Becali intre Oana Zavoranu si Pepe

In puii mei 26 Martie - Becali intre Oana Zavoranu si Pepe

In puii mei 26 Martie - Telecomandatii la dentist

In puii mei 26 Martie - Telecomandatii la dentist