Culoarea fericirii ep 163

Culoarea fericirii ep 163

Culoarea fericirii ep 162

Culoarea fericirii ep 162

Culoarea fericirii ep 161

Culoarea fericirii ep 161

Irinel a sechestrat executorul judecătoresc şi a ascuns-o pe Irina! Poliţia a intrat în forţă

Ajutorul executorului a spus că superiorului ei nu i se permite să iasă. Un lăcătuş mecanic îi sparge poarta lui Irinel Columbeanu cu un ciocan.


Monica a reuşit să intre într-un final în curtea casei de la Izvorani şi a alergat într-un suflet către uşa vilei pentru a putea să-şi ia micuţa. Motivul pentru care Irinuca nu este deja în braţele mamei sale este că Irinel nu a vrut să o încredinţeze Monicăi ci doar executorului judecătoresc. Acest lucru nu a fost posibil, întrucât în decizia definitivă este notat că Irina trebuie încredinţată exclusiv mamei sale, nu prin intermediari.

U2 nu mai vine în România!

Trupa U2 nu va mai veni în România în 2011, însă Oprescu promite o altă trupă.

Sorin Oprescu promitea un concert al trupei U2 în luna septembrie a acestui an.


"A apărut o mică problemă. Înainte de perioada din septembrie, U2 se află undeva în Tunisia. Şi o să fie nevoie de asigurarea transportului. Fără scena aia, concertul e văduvit. Încercăm să găsim posibilitatea, asta înseamnă pod aerian. Sunt totuşi 120 de maşini... Sunt multe lucruri de dat la o parte, sperăm să le dăm la o parte", a spus Oprescu.

Vineri, Sorin Oprescu a confirmat faptul că U2 nu va mai concerta în România.

"Aduc eu altă formaţie, dar nu mă întrebaţi care că nu vă spun nici mort", a declarat el, conform Gândul.

Nunta Prinţului William va aduce peste 700 de milioane de euro Marii Britanii

Nunta prinţului William cu Kate Middleton are implicaţii financiare remarcabile.

NorthFoto
Pentru nunta prinţului William sunt aşteptaţi peste 600.000 de turişti care ar putea aduce Marii Britanii încasări de peste 300 de mii de euro. În total, nunta prinţului ar putea aduce Marii Britanii, încasări de peste 700 de milioane de euro. Cuplul regal va avea de asemenea de câştigat, din drepturile de televiziune şi de pe urma invitaţilor.