Inna: Flirt pe intuneric cu Adi de la Akcent

Cea mai faimoasa cantareata din Romania, Inna, da emotii mari fetelor din fan-clubul Akcent. Bruneta, care pana acum nu s-a remarcat prin povestiile amoroase, ci doar prin performante la nivel inalt in topurile muzicale europene, este banuita ca ar fi flirtat periculos cu Adi Sina, din trupa Akcent, la petrecerea din deschiderea NRJ Awards 2011, organizata in Palm Beach Winter Club, de la Cannes.


Angajaţii de la Izvorani: "Columbeanca ne trata ca pe nişte sclavi"

Există oameni din apropierea lui Irinel Columbeanu care se bucură că milionarul divorţează de soţia lui, Monica.

Nu, nu e vorba despre femei, blonde sau brunete, care-şi freacă mâinile că Iri e din nou liber, ci de personalul angajat la vila din Izvorani, scrie libertatea.ro
Se pare că Monicăi Columbeanu nu i se zicea degeaba “scorpia de la Izvorani”. Soţia milionarului Irinel Columbeanu aproape că-i teroriza pe angajaţii plătiţi de afacerist. Se spune că atunci când au aflat că Moni a plecat în Statele Unite, îngrijitorii, bucătăresele, menajerele şi şoferii de la Izvorani au răsuflat uşuraţi. Iar de câteva zile, de când au aflat că vedeta va divorţa de Irinel, sunt în culmea fericirii.

"Nici nu vreţi să ştiţi ce atmosferă proastă exista în jurul ei atunci când era aici. Nici unul dintre noi nu o prea avea la suflet, pentru că se purta foarte urât cu noi, parcă eram nişte sclavi. Îi place să comande şi să-i umilească pe cei care nu au avut norocul să aibă acelaşi statut ca ea”, a povestit un angajat de la Izvorani, pentru libertatea.ro, sub protecţia anonimatului.

"Cu Irinel nu am avut niciodată probleme"

“Îi poruncea fetei din casă s-o îmbrace şi s-o dezbrace pe Irina. Ea nici nu se atingea de micuţă, doar ne spunea la ce oră să fie gata, înainte de plecare. O dată i-a spus lui Marian (un fel de administrator al vilei din Izvorani) să ungă toate uşile din casă, pentru că i se părea că scârţâie cea de la dormitorul ei. A muncit săracul om o zi întreagă, pentru că sunt vreo 30 de uşi în toată casa. Altă dată i-a făcut o adevărată criză de nervi Ginei (menajera - n.r.) că a luat o pernă de la etaj, când a spălat lenjeria, şi nu a mai adus-o înapoi la timp”, mai povesteşte pentru sursa citata.

Culmea e, spun oamenii de la Izvorani, că nici măcar după ce a plecat în America, Monica nu s-a putut opri din dat ordine. “Ne-a transmis să tundem iarba şi să udăm florile, pentru că vrea să arate bine curtea când se întoarce. Cu Irinel nu am avut niciodată probleme. Se poartă cu noi ca un domn şi chiar dacă nu suntem plătiţi foarte bine, suntem mulţumiţi”, a mai spus angajatul.

Uriaşa vilă a rămas aproape goală
În prezent, impunătoarea vilă din Izvorani a lui Irinel Columbeanu este mai mult în grija angajaţilor. Se pare că de când a rămas singur, lui Irinel nu prea îi mai place să locuiască aici. Din când în când, el vine doar să doarmă, marea majoritate a timpului petrecând-o în apartamentul din Piaţa Victorie

Bianca Dragusanu: A primit cadou o masina de 100.000 de euro de la Bote

Cadou de impacare de peste 100.000 de euro pentru Bianca



Cum asistenta "pacatoasa" nu este usor de impresionat, designerul i-a oferit Biancai un cadou mare, alb, luxos, performant si neaparat 4X4. Paparazzii revistei Spy au fotografiat momentul in care Botezatu o conducea pe Bianca Dragusanu catre locul unde era parcat darul motorizat, un Range Rover de peste 100.000 de euro.
Fericita, dar mai ales surprinsa de gestul lui Bote, Bianca mai, mai ca a izbucnit in plans. Mai multe detalii si fotografii senzationale gasiti in numarul aparut ieri pe piata al revistei Spy.