Nicoleta Luciu: "Mereu mă întorc odihnită din vacanţe, pentru că nu mai pierd nopţile"

De când a devenit mămică Nicoleta Luciu şi-a schimbat şi modul în care îşi petrece vacanţele. Voluptoasa brunetă mărturiseşte că de când merge în concedii cu fiul şi cu soţul ei este mai odihnită deoarece nu mai pierde nopţile, aşa cum obişnuia înainte să-l aducă pe lume pe Zsolt Jr..

Actriţa nu plânge însă după nopţile de disctracţii, ba dimpotrivă mărturiseşte că acum îi plac mai mult vacanţele.

"Acum îmi plac mai mult vacanţele, chiar mi se par atractive, colorate şi amuzante concediile cu un copil. În plus, îmi găsesc timp şi pentru relaxare. Prefer destinaţiile apropiate, nu vreau să-l iau pe fiul meu la un drum lung, pentru că ar fi chinuitor pentru el. De asemenea, nu putem să mâncăm de trei ori pe zi la restaurant, pentru că el nu are răbdare să stea liniştit pe scaun şi ar trebui să alergăm după el printre mese. Dimineaţă ne trezim la ora şase, ne jucăm, gătim, ieşim la plimbare şi la prânz dormim două ore. Mereu mă întorc odihnită din vacanţe, pentru că nu mai pierd nopţile", a declarat Nicoleta Luciu pentru perfecte.ro.

Laura Cosoi: "Eu am avut cizme UGG prima oară acum 10 ani! Nu avea nimeni în România"

Laura Cosoi poartă foarte des cizme model UGG deoarece se simte foarte bine în ele şi pentru că sunt călduroase. Actriţa îşi aminteşte că prima dată când a avut o astfel de pereche de cizme a fost în urmă cu 10 ani şi şi le-a achiziţionat din Londra.

Chiar dacă multă lume nu le consideră atrăgătoare, Laura este de părere că sunt utile şi că purtându-le îşi protejează sănătatea.

"Eu am avut cizmele astea prima oară cred că acum 10 ani de zile, mi le-am cumpărat de la Londra. Nu erau aşa în vogă atunci, nu avea nimeni în România din câte îmi aduc aminte şi eram cel puţin suspectă, pentru că oamenii credeau că se poarta doar în casă. Dar pentru mine sunt foarte utile, iarna îmi este rece şi cum noi femeile suntem mai sensibile, prefer să fiu eu bine şi sănătoasă. Ştiu câte perechi de pantofi mi-am cumpărat din Mexic: vreo 20 aproape. Cei mai mulţi pantofi i-am luat din Mexic, acum când am fost şi nu mi-am cumpărat absolut nimic altceva. Dar trebuie să recunosc că încă nu am apucat să-i port pe toţi", a declarat Laura Cosoi pentru perfecte.ro.