Natalia Mateut arestata in Olanda

Natalia Mateuţ a plecat în vacanţă în Amsterdam împreună cu iubitul ei şi mai mulţi prieteni ai lor, numai că în loc să petreacă momente fericite pe tărâmul Portocalei Mecanice, fiica lui Dorin Mateuţ şi iubitul ei au ajuns după gratii.

Mutu nu s-a inteles cu chelnerul pe care l-a batut si va fi trimis in judecata!

Atacantul lui Adrian Mutu nu a ajuns la un acord amiabil cu chelnerul Berat Racaj, pe care jucatorul l-a agresat anul trecut, astfel ca avocatul acestuia, Luca Spaziani, a anuntat ca a cerut trimiterea in judecata a fotbalistului roman, informeaza cotidianul La Nazione, citat de site-ul violanews.com.

Romanii au talent Semifinala 1 Aprilie

Prima semifinala de la “Romanii au talent”, difuzata LIVE vineri, 1 aprilie, a adus in fata telespectatorilor 12 momente, care au dovedit din plin ca suntem un popor talentat. La finalul show-ului, in urma votului prin sms, au fost desemnati cei trei concurenti care merg in Marea finala din 25 aprilie.

Iurie Darie, dat afară din casă de fiul său: "I-a dat o debara în care să locuiască"

Iurie Darie nu a avut o relaţie prea bună cu fiul său de-a lungul timpului.

Actorul a avut o serie de conflicte cu Ducu, care se pare că l-a dat afară din casă pe tatăl său în urmă cu 20 de ani.

"Acum 20 de ani Ducu l-a dat afară din casă pe Iura, cu zâmbetul pe buze. Avea casă pe Calea Victoriei şi, când a divorţat Ducu de Maria Miu, a pierdut casa şi i-a zis lui Iura să părăsească locuinţa. Iar Iura i-a răspuns tot cu zâmbetul pe buze: 'Bine, plec'", a declarat Anca Pandrea pentru Naţional.

Oana Zăvoranu: "Pepe a spus că Mărioara este o proastă şi el a făcut aşa ca să ne certăm noi două"

Oana Zăvoranu a aflat care a fost strategia lui Pepe când acesta a mers aseară la Happy Hour şi i-a dat un buchet de flori Mărioarei, spunându-i că vrea să se împace.

Zăvo a auzit de la o prietenă că soţul său continuă cu ultimatumurile şi cu ameninţările.

In puii mei 2 Aprilie

In puii mei 2 Aprilie