Mutu nu s-a inteles cu chelnerul pe care l-a batut si va fi trimis in judecata!



Atacantul lui Adrian Mutu nu a ajuns la un acord amiabil cu chelnerul Berat Racaj, pe care jucatorul l-a agresat anul trecut, astfel ca avocatul acestuia, Luca Spaziani, a anuntat ca a cerut trimiterea in judecata a fotbalistului roman, informeaza cotidianul La Nazione, citat de site-ul violanews.com.


Cotidianul La Nazione scrie ca, in lipsa unei intelegeri pe cale amiabila, urmatorul pas este procesul. In acest sens, avocatul angajatului discotecii Full Up din Florenta, Luca Spaziani, a inaintat deja procurorului adjunct Filippo Focardi o cerere privind trimiterea in judecata a lui Adrian Mutu.

"Nu pot sa intru in detaliile investigatiei aflate in curs, insa admit ca am depus o cerere prin care solicitam procurorului trimiterea in judecata a suspectului. Asteptam o decizie in acest sens, pentru a putea constata si judeca responsabilitatea fotbalistului. Este adevarat ca au existat tentative de a rezolva cazul in afara justitiei, insa acestea s-au soldat cu un esec", a declarat Luca Spaziani.

Potrivit sursei citate, Berat Recaj a fost spitalizat timp de 25 de zile, dupa incidentul cu Mutu, astfel ca ranile nu pot fi considerate "minore", caz in care autoritatile judiciare ar fi actionat doar in urma plangerii uneia dintre parti. "Astfel ca va avea loc un proces. Sau se va ajunge in fata unui judecator de pace: depinde de leziunile suferite, de numarul de zile de recuperare recomandate de medici", scrie sursa citata.

Pe de alta parte, La Nazione informeaza ca ospatarul va fi supus unei operatii chirurgicale, pe 7 aprilie, din cauza unei deviatii a piramidei nazale rezultate in urma incidentului.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a batut un ospatar intr-un local din centrul Florentei, pe 23 octombrie 2010. Kosovarul Berat Recaj, care a fost externat din spitalul Santa Maria Nouva la cateva ore dupa incident, a suferit "o trauma contuziva cranio-faciala cu multiple escoriatii, contuzii la torace si abdomen si o fractura de piramida nazala".