Pictorial FHM Inna

Inna demonstrează tuturor că a rămas la fel de sexy, poate chiar mai incitantă decât la prima şedinţă foto pentru FHM.
Cântăreaţa a făcut ravagii în aprilie, când a apărut într-un pictorial incendiar pentru revista FHM.
Ei bine, ea nu s-a oprit aici şi, pentru FHM mai 2011, Inna şi-a dat jos chiloţeii, pentru o fotografie extrem de provocatoare, spre deliciul fanilor.

Lady Gaga lanseaza jocul GagaVille

Lady Gaga a incheiat un parteneriat cu creatorul de jocuri Zynga, producatorul jocului FarmVille disponibil pe Facebook, pentru realizarea unui joc pentru artista – GagaVille, informeaza b1.ro.
Jocul va contine stiluri si teme din albumele si videoclipurile cantaretei, cu cristale, unicorni, vapoare si motociclete, si va fi lansat pe 17 mai.

Dragoste dulce amara ep 35

Episodul 35 din Dragoste dulce amara va fi difuzat pe National TV pe 12 mai 2011.

Dragoste dulce amara ep 34

Episodul 34 din Dragoste dulce amara va fi difuzat pe National TV pe 11 mai 2011.

Clipe de cosmar pe "Vaporul Iubirii"

Panica si groaza pe "Vaporul iubirii"! Vasul in care se afla protagonistii show-ului TV a fost izbit de valuri de 10 metri
Pepe, Cruduta, Adelina Pestritu, Fizz, Rosse-Marie Florescu, Doru de la Parlament si Kamara au avut parte de o experienta traumatizanta in drum spre Sicilia, dupa ce vaporul pe care sunt in croaziera a trecut printr-o furtuna de proportii, care a bagat spaima in toti.

Monica Columbeanu se afla la Los Angeles

CANCAN a obtinut dovada ca sotia lui Irinel Columbeanu se afla in Los Angeles! S-a intors in Orasul Ingerilor
Cautata de zile bune de Irinel si de toata presa din Romania, Moni Columbeanu a fost gasita de reporterii CANCAN. Aflata in America, la Los Angeles, Moni a fost cam scumpa la vorba si a marturisit ca prefera sa comunice prin SMS-uri, recunoscand tacit ca se afla in SUA.