Daniela Crudu piranda lui Leo de la Strehaia

Dupa un scurt episod amoros cu manechinul Cosmin Petre, asistenta lui Razvan si Dani, Daniela Crudu, se arata sensibila la farmecele "coapte" ale lui Leo de la Strehaia.

Dupa despartirea de Bogdan Defta, alias Mucifer, barbatul alaturi de care a stat ani buni, Daniela declara ca nu mai vrea un iubit mult mai mare decat ea, pentru ca barbatii mai in varsta nu sunt distractivi. Si a parut ca se tine de cuvant, iesind pentru o scurta perioada la bratul, sau mai bine zis in carca manechinului Cosmin Petre. Iata insa ca Daniela revine la gusturile ei initiale, lasandu-se sedusa de atuurile unui barbat de peste 40 de ani: Leo de la Strehaia. Cei doi au fost fotografiati de paparazzii CANCAN, plimbandu-se cu masina lui, miercuri dupa-amiaza, prin Bucuresti. Ei au plecat din Baneasa, s-au indreptat spre zona 13 septembrie, dand mai multe ture in jurul hotelului Marriott, pentru ca apoi sa se razgandeasca brusc si sa porneasca spre bulevardul Timisoara, unde de altfel Daniela a si coborat. Faptul ca Daniela nu era cu masina ei arata clar ca ea acceptase invitatia lui Leo de a merge cu el undeva, plan care s-a anulat probabil in momentul in care au detectat prezenta paparazzilor pe urmele lor.
Pe vremea cand era posesorul unei averi considerabile, micsorate acum insa simtitor de patima lui pentru jocurile de noroc, Leo de la Strehaia avea reputatia unui cuceritor cu argumente grele din punct de vedere material. Se spunea ca, atunci cand ii placea mult o femeie, ii oferea un BMW nou-nout.

O stie de cand era blonda

Potrivit informatiilor noastre, Leo si actuala asistenta a lui Razvan si Dani de la Antena 1 se cunosc de mai multi ani, de pe vremea cand ea era animatoare in clubul Bonsai din Capitala. Atunci, Daniela era blonda si se inscria mai mult in gusturile lui Leo, mare amator de "oxigenate". Se pare insa ca Daniela si Leo nu au tinut legatura de-a lungul anilor, ceea ce face cu atat mai surprinzatoare aparitia lor impreuna de miercuri.