Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 5

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 5 partea 1

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 4

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 4 partea 1


Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 4 partea 2


Toate episoadele din Legendele palatului: Concubina regelui

Ana Maria Prodan la Plasa de stele

Ana Maria Prodan a fost invitată să dea un interviu pentru un canal sportiv la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea. Impresara a rămas captivă în telecabină, la peste 70 de metri înălţime, alături de nişte persoane cel puţin dubioase.

Simona Patruleasa este insarcinata

Simona Pătruleasa este gravidă!
Prezentatoarea Ştirilor de la Kanal D este însărcinată în patru luni.

Bruneta şi soţul său, Sabin Ivanof şi-au îndeplinit un vis şi vor deveni părinţi. După o serie de tratamente de fertilitate şi vizite la medici speciaişti în domeniu, Simona Pătruleasa răsuflă uşurată. Ea este în culmea fericirii de când a aflat că este însărcinată, scrie Libertatea.

Filme cinema martie 2011

Primavara incepe cu multe filme, ca parafrazam unul dintre hit-urile trupei Holograf. Luna martie aduce pe langa martisoare, ghiocei si un soare mult mai generos, multe cadouri pentru cinefili romani.
Martin Lawrence se transforma din nou in Coana Mare, Johnny Depp da viata unui cameleon simpatic care ajunge serif, iar Jason Statham este un asasin profesionist care il invata meserie chiar pe fiul celui pe care l-a impuscat.
Ce se intampla in celelate filme care apar in luna martie, va las sa descoperiti in cele ce urmeaza.

Monica Columbeanu s-a angajat!

Alungata din vila de la Izvorani si din apartamentul din Piata Victoriei, Moni Columbeanu incearca sa demonstreze ca este o femeie puternica si ca se poate intretine si singura, asa ca s-a angajat la un club de noapte din Capitala. Nu ca sa defileze pe podium, ci ca director de relatii publice, pe un salariu cu multe zerouri.

Cocaina sau cenusa fostului sot? Courtney Love a vrut sa prizeze cenusa fostului ei sot, Kurt Cobain

Cocaina sau cenusa fostului sot? Courtney Love a vrut sa prizeze cenusa fostului ei sot, Kurt Cobain

Ei bine, aceasta este o decizie importanta pe care trebuie sa o iei in viata
. Ce alegi sa prizezi? Cocaina sau cenusa fostului tau sot? Pentru Courtney Love nu este asa greu. In timpul unui interviu realizat de jurnalistul american Neil Strauss, jurnalistul care va lansa in curand volumul “Everyone Loves You When You Are Dead: Journeys Into Fame And Madness”, Courtney Love s-a gandit sa prizeze o masura mica din cenusa fostului ei sot, solistul trupei Nirvana, Kurt Cobain, care s-a sinucis in 1994.

Psoriazis: Tratament cu pestisorii garra rufa pentru psoriazis

Pentru cine nu a auzit de psoriazis, trebuie sa stie ca este o boala cronica de lunga durata cu ameliorari si agravari periodice. Insa un factor important este faptul ca fiecare pacient trebuie sa-si dezvolte propriul sistem de a face fata psoriazis-ului. In abordarea corecta a bolii pe termen lund, este comunicarea pacientului cu membrii familiei, medicul, colegii de serviciu, etc.