Monica Columeanu a imbracato pe Irina in printesa

Monica Columbeanu a dus-o pe Irina la grădiniţă îmbrăcată în prinţesă
Monica Columbeanu şi-a reintrat în rolul de mamă grijulie şi a dus-o în această dimineaţă pe Irina la grădiniţă.

Îmbrăcată în prinţesă, Irina Columbeanu a fost foarte fericită să se afle în compania mamei sale.
Monica a mers cu maşina primită de la Botezatu şi micuţa Irina a fost o prinţesă din cap până în picioare cu o diademă pe frunte, conform Realitatea.

Ramona Gabor a lovit o maşină şi a plecat de la locul accidentului! Sora Monicăi a avariat autoturismul unui paparazzo când voia să iasă din parcare!

Ramona Gabor îi calcă pe urme surorii sale. După ce Monica Columbeanu a accidentat la picior un paparazzo de la CANCAN, pe care l-a călcat cu maşina, şi sora sa mai mică a fost implicată într-o coliziune cu un fotoreporter.

Adelina Pestritu s-a cuplat cu un alt tatic!

Adelina Pestritu are lipici la barbatii-tatici. Vedeta i-a picat cu tronc lui Robert, fratele fotbalistului Iulian Miu, iar cei doi formeaza deja un cuplu pe "Vaporul iubirii". Robert are un baietel de trei ani si nimeni din familie n-a stiut ca el concureaza la aceasta emisiune.

Iubire si onoare ep 118

Iubire si onoare ep 118

Iubire si onoare ep 117

Iubire si onoare ep 117

Iubire si onoare ep 116

Iubire si onoare ep 116

Costel Casuneanu fascinat de Anamaria Popa, nora sa!

Cine ar fi crezut? Sub masca impasibila de om de afaceri trecut prin multe pe care o afiseaza Costel Casuneanu zace un imens potential de socru ideal. Anamaria Popa, prietena fiului sau, Costelus, l-a facut sa se topeasca la fel ca smoala din centrul Bucurestiului intr-o zi de iulie.

Monica Columbeanu s-a intors acasa

Moni Columbeanu a adus un geamantan plin de cadouri pentru fiica ei! Irina si-a "comandat" hainute din SUA
Monica Columbeanu s-a intors ieri din Statele Unite ale Americii, unde a participat la un casting care ar putea sa-i bage in cont peste 150.000 de dolari. Diva a fost asteptata la aeroport de Irina, adusa de Ramona Gabor si iubitul acesteia, Gabi Badalau. Micuta era foarte fericita ca isi revede mama, mai ales ca Monica s-a tinut de promisiune si i-a adus un geamantan plin cu hainute si jucarii.