Plasa de stele Sanda Ladosi

Duminica aceasta victima lui Dan Negru la Plasa de stele este Sanda Ladosi.

VEZI AICI FARSA

Aceasta a fost invitata de fundatia "Zambet de copil" la un concert de pian, organizat pentru sarbatorirea a 100 de ani de la prima transmisie radiofonica in provincia indiana Thiruvnanthapuram.

Sanda urma sa vina la concert insotita de 5 copii orfani ai fundatiei "Zambet de copil", de care trebuia sa se ingrijeasca pe parcursul evenimentului. Pentru ca totul sa para cat mai credibil, la concertul pus in scena special pentru victima noastra a luat parte si ambasadorul Indiei la Bucuresti, Vijay Ceauan, actor din echipa lui Dan Negru, insotit de 2 membri ai delegatiei oficiale si de sotia sa.

Esmeralda ep 117

Esmeralda ep 117

Esmeralda ep 116

Esmeralda ep 116

Esmeralda ep 115

Esmeralda ep 115

Robotzi ep 12 Bomba

Robotzi ep 12 Bomba

Next Top Model 14 Aprilie

In editia din 14 aprilie a emisiunii Next Top Model, Cătălin Botezatu le-a făcut să plângă pe ultimele trei concurente.

Cãtãlin Botezatu, alãturi de echipa de producţie, a ales Opera din Braşov pentru a le ţine fetelor o nouã lecţie de atitudine şi gingãşie, de data aceasta cu ajutorul unei balerine profesioniste, Genoveva Breaz.

Culoarea fericirii ep 160

Culoarea fericirii ep 160

Culoarea fericirii ep 159

Culoarea fericirii ep 159

Culoarea fericirii ep 158

Culoarea fericirii ep 158

Andreea Raicu - Ce inseamna sa fi vegetarian

Andreea Raicu este convinsă că regimul vegetarian pe care l-a adoptat este un lucru foarte bun în viaţa ei, dar în aceeaşi măsură crede că nu toată lumea poate recurge la acest de stil de viaţă.

Vedeta TV este convinsă că a fi vegetarian nu este o modă şi că acest stil poate fi adoptat doar după o vizită la medic şi un set riguros de analize.

Dieta daneza, Doinita Oancea

Doinita Oancea, actrita din serialul de televiziune Mostenirea, este la dieta.
Aceasta a tine o dieta daneza de reglare a metabolismului si spune ea ca rezultatele au aparut deja.

8000 de vaci rapite de extraterestri - Dosarele FBI

Nişte dosare declasificate ale FBI au creat agitaţie la Casa Albă, după ce conţinutul lor a scos la iveală faptul că peste 8.000 de vaci au fost răpite de OZN-uri, mutilate şi apoi lăsate în sudul teritoriului Statelor Unite, scrie Daily Mail.

Fermierii din zona respectivă susţin că problema este una veche şi le dă bătaie de cap şi în prezent, fapt pentru care există şi o vastă comunitate pe Internet dedicată chestiunii răpirilor de vaci de către extratereştri.