Next Top Model 14 Aprilie



In editia din 14 aprilie a emisiunii Next Top Model, Cătălin Botezatu le-a făcut să plângă pe ultimele trei concurente.

Cãtãlin Botezatu, alãturi de echipa de producţie, a ales Opera din Braşov pentru a le ţine fetelor o nouã lecţie de atitudine şi gingãşie, de data aceasta cu ajutorul unei balerine profesioniste, Genoveva Breaz.


Deşi cele trei concurente rãmase în cursa pentru marele premiu s-au arãtat foarte încântate de idee, toate au avut probleme. Abia au reuşit sã înţeleagã care este postura potrivitã într-o asemenea ipostazã iar durerea provocată de poante a fost de nesuportat pentru frumoasele fete.

Viaţa de balerină nu înseamnă numai fericire şi bucurie. În spatele zâmbetului pe care îl afişează, se ascunde uneori multă durere, iar frumoasele aspirante la titulatura de top model internaţional au simţit acest lucru pe pielea ei.

Cea care a obţinut cele mai multe laude a fost Emma, care s-a descurcat peste aşteptări pentru o primă lecţie de balet. În schimb, această provocare i-a smuls lacrimi Madalinei. Ea nu a suportat durerea provocată de poante şi a cedat, în ciuda insistenţelor lui Cătălin. Nici Roxana nu a strălucit, recunoscând că ea nu prea are mobilitate.