Andreea Raicu - Ce inseamna sa fi vegetarian



Andreea Raicu este convinsă că regimul vegetarian pe care l-a adoptat este un lucru foarte bun în viaţa ei, dar în aceeaşi măsură crede că nu toată lumea poate recurge la acest de stil de viaţă.

Vedeta TV este convinsă că a fi vegetarian nu este o modă şi că acest stil poate fi adoptat doar după o vizită la medic şi un set riguros de analize.


"Mie personal mi-a schimbat foarte mult viaţa faptul că am devenit vegetariană, dar asta nu este o modă. Drept urmare trebuie să faci acest lucru dacă organismul ţi-o cere, dacă simţi nevoia în urma unor analize foarte clare. Nu te apuci să devii vegetarian pentru că aşa ai auzit în stânga şi în dreapta şi ţi se pare că sună bine. Faci acest lucru în momentul în care simţi, crezi că eşti pregătit şi în urma unor analize şi a unei discuţii cu un nutriţionist care îţi spune de ce ai nevoie în funcţie de grupa sanguină pe care o ai. Este o decizie care îţi poate schimba viata în bine, dar ţi-o poate schimba şi în rău!" a declarat Andreea Raicu pentru perfecte.ro

"În primul rând mănânc foarte multe seminţe neprajite: de la migdale la seminţe de dovleac, seminţe de floarea soarelui, mănânc soia, multe legume. Mănânc dulciuri, dar nu foarte multe. Consider că nu trebuie să spui "stop" şi "nu", pentru că în momentul în care îţi interzici, organismul se frustrează. E la fel ca şi cu înfometarea: te înfometezi, iar în momentul în care mănânci organismul tău vrea să stocheze cât mai multă mâncare şi atunci te îngraşi. Important este să ai echilibru", a mai spus Andreea.