Irinel a plecat cu o Dacie SuperNova pentru a o vedea pe Irina

Irinel Columbeanu s-a dus la grădiniţa Tinkerbell din Pipera să o vadă pe Irina.

Pentru a se feri de ochii presei, Irinel a lăsat Bentley-ul în parcare la Izvorani şi a venit într-o Dacie SuperNova. După ce a aflat de pe www.cancan.ro că Irina se află la grădiniţa Tinkerbell, Irinel a vrut să îşi arate gratitudinea pentru presă
Iri a ţinut să mulţumească ziarului Cancan care a arătat în premieră fotografii cu Irina ajungând la grădiniţă.

Programare Orange Shop

Din 5 mai Orange lanseaza in premiera in Romania un serviciu de programari online a vizitelor in Orange shop si Orange store. Clientii platesc pentru noul serviciu 2 euro, insa nu mai petrec timp asteptand in magazin. In perioada 5 – 31 mai clientii beneficiaza gratuit de noul serviciu oferit de Orange. Ei isi pot programa vizita in ziua si la ora aleasa de ei, in magazinul dorit, iar un consultant de vanzari dedicat va sta la dispozitia acestora.
Rezervarea online e foarte usor de completat pe site-ulwww.orange.ro/programeaza-te . Clientii selecteaza magazinul si data, iar ulterior completeaza detaliile rezervarii: nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail si tipul de consultanta pe care il doresc. Acestia vor primi apoi un e-mail si un SMS pe baza carora pot confirma programarea in termen de 6 ore.
Serviciul de programare online permite modificarea sau anularea rezervarii cu cel putin 24 de ore inainte. Timpul standard alocat pentru o vizita este de 30 de minute, dar un consultant dedicat va sta la dispozitia clientului oricat este nevoie.
„Cautam in permanenta modalitati sa aducem beneficii in plus clientilor nostri si, implicit, sa imbunatatim serviciile oferite. Prin solutia de programare online a vizitei in magazinele Orange, clientii au la indemana o modalitate simpla si sigura de a intra in contact cu specialistii Orange oricand doresc. Ei pot economisi timpul pe care altfel l-ar fi petrecut asteptand in magazin.” a declarat Adina Mantaila, Distribution Development Project Manager, Orange Romania.