Taxe auto trebuie scoasa

Curtea Europeană de Justiţie a decis că taxa auto de primă inmatriculare este ilegală şi trebuie ştearsă, iar banii returnaţi. Deci se vor întoarce ofertele de maşini ieftine, aduse din vest, ceea ce e bine.

Caii salbatici din Delta vor ajunge la abator

Peste 70 de cai, printre care si manji de cateva luni, sunt tinuti intr-un grajd in conditii greu de imaginat. Animalele au fost capturate intr-un mod groaznic de localnici - au fost alergate de mai multi motociclisti si apoi puse la pamant cu franghii. Cateva poarta urmele acestui tratament inuman. Au botul plin de sange, iar pe corp au rani adanci.

Cativa dintre cai sunt epuizati si par flamanzi.

Autoritatile sustin ca animalele s-ar fi inmultit atat de mult incat distrug totul in cale si pun in pericol chiar Padurea Letea. Reprezentantii mai multor organizatii pentru protectia animalelor au depus o plangere la politie.

Alexandru Ispas, finul lui Cristi Borcea prins la furat in hypermarketuri

Tanarul de 19 ani a fost prins in timp ce scotea din doua hipermarketuri centrale termice si camere de supraveghere pe care lipise coduri de bare false. Baiatul facea parte dintr-o grupare.

Din imaginile suprinse de camere vedem cum Alexandru Ispas, finul lui Cristi Borcea, intra in magazin. El ia de pe raft un sistem de supraveghere si merge linistit la casa. Plateste si in cateva momente dispare din cadru.

Culoarea fericirii ep 196

Culoarea fericirii ep 196

Culoarea fericirii ep 195

Culoarea fericirii ep 195

Culoarea fericirii ep 194

Culoarea fericirii ep 194

Monica Columbeanu: Am plecat in America sa fac bani! Vezi Scrisoarea

Monica Columbeanu a trimis o scrisoare deschisă în care a vorbit despre relaţia tenisonată pe care o are cu soţul său şi despre lupta pe care ea trebuie să o ducă cu fostul partener de viaţă pentru custodia fetiţei. Tânăra băcăuancă a vorbit în exclusivitate despre perioada grea prin care trece.



Culoarea fericirii episodul 188

Culoarea fericirii episodul 188

Mircea Dinescu in vizita pe la Vintu

Mircea Dinescu: "O sa-i fac chiftelute daca ajunge la inchisoare lui Vintu"
Mircea Dinescu a facut ieri o vizita fulger la locuinta lui SOV, bun prilej sa-si reafirme prietenia si sprijinul pentru "taticul" FNI.

Relatia dintre Mircea Dinescu si Sorin Ovidiu Vintu a depasit de multa vreme cadrul formal patron-angajat. Despre cei doi se spune ca sunt parteneri in cateva afaceri si se banuieste chiar ca milionul de euro cu care Dinescu a contribuit la lansarea cotidianului "Gandul" ar fi venit de la SOV.

Inna a coborat din elicopter moarta de frica

Inna a platit 10.000 de euro pentru o doza de adrenalina! A inchiriat de la salvamontistii din Brasov elicopterul care a adus-o pe scana
Intrarea spectaculoasa pe care Inna si-a facut-o la primul concert pe care l-a sustinut in Romania a costat-o bani grei. Artista a platit din propriul buzunar elicopterul si echipa care a insotit-o. Cu cateva ore inainte de show, bruneta a plecat la Brasov pentru imbarcare, iar la ora 21.30 a coborat in rapel pe scena amplasata la Arenele Romane.