Ar trebui lăsaţi copiii pe Facebook?

Copiii sub 13 ani nu au dreptul, în acest moment, să se înregistreze pe Facebook, dar creatorul reţelei de socializare încearcă să schimbe regula şi să deschidă site-ul minorilor.

Mark Zuckerberg, creatorul Facebook, a anunţat că vrea ca minorii sub 13 ani să se poată înscrie pe Facebook, explicând că elevii ar putea socializa benefic, învăţând împreună. Copiii mai mici de 13 ani nu au voie să se înscrie pe site-uri de socializare în SUA, potrivit Actului de Protecţie Online a Copiilor, dar Zuckerberg vrea să schimbe această interdicţie.

Ştirea a dat naştere la o serie de dezbateri în media internaţională. Oricum, potrivit unui raport din SUA, 40% din minorii cu cont pe Facebook sunt sub limita legală, adică 7,5 milioane de copii sub 13 ani, dintre care 5 milioane au sub 10 ani. Raportul mai arată că peste un milion de copii au fost victimele fenomenului de abuz virtual.

Inna are avion privat!

Daca Madonna are, Shakira are de ce INNA noastra sa nu aiba private jet decorat cu simbolurile brandului (pana la urma INNA e un brand).