Pepe îi acceptă scuzele Oanei Zăvoranu! "Apreciez că-i pare rău"

Pepe este convins că Oanei Zăvoranu îi pare rău pentru ultimile evenimente şi îi acceptă scuzele pe care bruneta i le-a cerut azi noapte la "Un Show Păcătos".

Daniela Crudu la Ioan Neculaie acasa

Daniela Crudu, part-time la vila lui Ioan Neculaie din Brasov

Asistenta lui Dan Capatos a facut o vizita scurta pe Valea Prahovei, unde o astepta patronul echipei de fotbal FC Brasov. Cruduta a ajuns la destinatie putin dupa ora 16.00 si a mai plecat in jurul orei 20.00. Ce s-a intamplat in resedinta lui Ioan Neculaie, doar ei doi stiu. Cert este ca Daniela a intrat machiata si coafata si a iesit complet ravasita.

Oltchimul nu se mai destrama

Daca acum cateva zile toata media a anuntat destramarea Oltchimului, astazi principalul finantator a revenit asupra deciziei. Constantin Roibu va finanta gruparea valceana in acest sezon si in sezonul urmator.

Adunarea generala incearca sa il convinga pe Gavrilescu sa asigure presedintia clubului valcean si anul viitor, desi si-a anuntat si el retragerea.

Se vor face restructurari la Oltchim, vor pleca mai multe jucatoare sau se vor retrage, dar Oltchimul va supravietui. Cu ce rezultate, asta nu se stie. Stim doar ca in acest sezon au ratat calificarea in semifinale, desi obiectivul era castigarea Ligii Campionilor.

Robotzi ep 11 Psihic

Robotzi Episodul 11 Psihic

Oana Zavoranu s-a impacat cu mama ei

Oana Zavoranu si mama ei, Marioara Zavoranu, sunt pe cale sa se impace. Oana a spus, la Antena 1, ca a avut o intalnire cu o persoana foarte importanta, care a convinso sa isi revizuiasca comportamentul fata de ea si fata de cei din jur.

Invitata la Un Show Pacatos, Oana nu a dorit sa dezvaluie numele persoanei cu care s-a intalnit, insa a precizat ca aceasta persoana a convins-o sa se impace cu mama ei.