Mihaela Rădulescu vrea un cadou în valoare de 144.000 de euro

Mihaela Radulescu deja ştie ce cadou vrea să primească de ziua ei şi la ce preţ poate fi găsit pe piaţă. Mai exact, Mihaela Rădulescu a pus ochii pe o cameră video în valoare de 144.000 de euro.
Aparatul pe care şi-l doreşte Mihaela de ziua sa de naştere este o adevărată bijuterie: cu el a fost filmat renumitul Charlie Chaplin. Camera video despre care vorbeşte este Bell & Howell 2709, fabricată în 1911.
"Asta îmi doresc de ziua mea! Am atâtea aparate vechi de filmat şi de fotografiat în colecţie încât ar fi păcat să nu-l am şi pe cel mai... scump. Şi cu care a lucrat unul dintre cei mai talentaţi cetăţeni de pe planetă, nu?", a scris Mihaela pe contul său de Facebook, potrivit adpm.com.

Tatuaj pe mana cu prietenii de pe Facebook

Tatuaj pe mana original de socant – Tatuaj si Facebook pe viata

Daca te-ai gandi ca o persoana dependenta de socializare pe Facebook ar putea sa-si ia un telefon mai destept prin care sa poata fi online oricand si oriunde cu prietenii sai, iata ca acest lucru nu ar fi deloc original sau socant. Original si socant este faptul ca exista o persoana care a ales un alt mod de a fi alaturi oricand si oriunde de prietenii ei… de fapt prietenii ei sunt cei care o vor insoti fara voia lor pot spune, in fiecare moment… Da, o femeie din Olanda si-a tatuat pe intreg bratul drept pozele de profil ale tuturor prietenilor ei de pe Facebook.

Iata poza cu cel mai original de socant tatuaj pe mana de la ora actuala: