Tudy Ionescu si Oana Zavoranu la Marioara acasa

Mariana Zăvoranu speră ca Oana şi Tudy să îi facă o vizită în această seară, fiind a doua zi de Paşte.
Mama brunetei speră să afle care sunt gusturile iubitului fiicei sale şi să-l cunoască în final pe cel care i-a furat inima Oanei.

"Nu-i ştiu gusturile lui Tudy, dar o să aflu diseară.Dacă a venit special pentru Oana, poate trece să mă cunoască şi pe mine. Lucrurile merg în continuare la fel, numai că starea mea sufletească este cu totul şi cu totul altfel", a declarat Mariana Zăvoranu pentru Cancan TV.

Castigatorul Romanii au talent

Astazi vom afla cine este marele castigator la Romanii au Talent
Narcis Iustin Ianau este unul dintre preferatii publicului. Castigatorul va pleca acasa cu marele premiu de 120.000 de euro. Andi Moisescu, Andra si Mihai Petre vor avea un rol importat alaturi de telespectatorii, care voteaza prin sms sau sunand din Romtelecom pentru a alege cine va fi cel care va pleca acasa cu 120.000 de euro, premiu oferit de Cosmote.

La mana destinului ep 4

La mana destinului ep 4

La mana destinului ep 3

La mana destinului ep 3

La mana destinului ep 2

La mana destinului ep 2

La mana destinului ep 1

La mana destinului ep 1

Dragoste dulce amara ep 23

Dragoste dulce amara ep 23

Dragoste dulce amara ep 22

Dragoste dulce amara ep 22

Promisiunea ep 50

Promisiunea ep 50

Promisiunea ep 49

Promisiunea ep 49

Adrian Cristea la un pas sa isi piarda casa

Fostul dinamovist a fost foarte aproape sa fie deposedat de singura sa achizitie de-a lungul carierei de fotbalist, apartamentul din zona Diham, Bucuresti, unde momentan locuieste logodnica sa, Bianca Dragusanu. Oficialii bancii de unde Cristea a luat imprumutul pentru a plati imobilul in urma cu cativa ani l-au anuntat pe jucator ca apartamentul din Capitala va fi scos la vanzare. Asta dupa ce Adrian a renuntat sa mai achite ratele de cateva luni bune. Disperat de faptul ca isi va pierde singura propietate de pe numele sau, Cristea a inceput sa caute intelegere in randul colegilor de echipa pentru un eventual imprumut. Suma necesara de care jucatorul avea nevoie se invartea in jurul catorva mii de euro. Cum colegii de vestiar nu l-au putut ajuta, fotbalistul ar fi cerut in ultima instanta ajutorul iubitei sale. Salvarea pentru Cristea a venit in cele din urma in Saptamana Mare, din partea unui apropiat care a intervenit in numele acestuia la banca respectiva. Salvatorul lui Cristea a reusit sa-i convinga pe oficialii bancii sa-i reesaloneze acestuia datoria, astfel apartamentul fotbalistului nemaifiind scos la vanzare.

Ioana Manac si Cristina Gheraescu incing litoralul

Ioana Manac si Cristina Gheraescu nu lipsesc din cluburile de la malul marii, unde sunt adesea cliente false.

Litoralul romanesc nu duce lipsa de fete frumoase. Iar Ioana si Cristina si-au atras deja renumele de cele mai ravnite domnisoare din oras, chiar daca abia au ajuns la 20 de ani. Pe masura ce se apropie deschiderea sezonului estival, cele doua au inceput sa faca din ce in ce mai rar naveta spre cluburile de fite din Capitala, preferandu-le pe cele constantene. Ioana s-a remarcat in Bucuresti dupa relatia cu dinamovistul Gabriel Torje, in timp ce prietena sa a fost cu Liviu Varciu si s-a combinat de curand cu nepotul lui Gigi Becali, Lucian. Cristina lucreaza ca barmanita intr-un club din Constanta si impreuna cu Ioana sunt adesea cliente false in diverse discoteci. Iar oamenii cu bani nu au ramas indiferenti la farmecele celor doua si le invita adesea la petreceri private. O data ce toata lumea buna se va muta la mare, incepand din luna mai, cele doua fete se anunta piese importante in lumea mondena din Romania.