2012 Sfarsitul Pamantului?! – Ce se va intampla in 2012, conform celor de la NASA

2012 Sfarsitul Pamantului?! – Ce se va intampla in 2012, conform celor de la NASA

Zilele trecute am primit un mail care in prima faza nu i-am dat importanta, avea denumirea “Sfarsitul Pamantului nu este si Sfarsitul Lumii – NASA”. Pentru ca l-am pus deoparte, gandindu-ma ca este ceva sigur interesant, am constatat ca in acest mail se vorbeste despre ce considera cei de la NASA ca se va intampla in perioada urmatoare ca si schimbari. Mie mi s-a parut interesant si cu toate ca ma gandesc ca este posibil deja sa-l stiti, m-am gandit sa-l afisez pentru cei care nu l-au citit si totodata sunt curioasa ce credeti voi despre acest subiect…

Mobil de lux de la Aston Martin

Fabricantii britanici al masinilor de lux Aston Martin impreuna cu producatorii de telefoane de lux Mobiado au creat un telefon unic, transparent cu display cu touchscreen transparent, electronica si cartela SIM fiind incorporate in marginile din platina.

Realitatea Media ar putea rupe contractul cu Asesoft

Realitatea Media va convoca astazi consiliul de administratie pentru a discuta asupra contractului de management cu Asesoft.

Potrivit unui comunicat al companiei media, recent, directorul general al Realitatea Media a formulat plangere penala ca urmare a folosirii unor documente falsificate pentru incheierea contractului de inchiriere de spatiu dintre Asesoft si compania de stat Coresi.

O serie de alte decizii manageriale au pus in pericol existenta unor unitati de business din grup. Sub managementul asigurat de Asesoft, s-au inregistrat intarzieri de plata ale unor datorii, inclusiv catre bugetul de stat, fapt care a condus la blocarea conturilor Realitatea Media.

Sunt cateva exemple care contureaza o tentativa sabotare a companiei Realitatea Media.

Trebuie discutata, de asemenea, si implicarea agresiva a Asesoft, prin domnul Sebastian Ghita, in strategia editoriala si in grila de programe a postului de televiziune, fapt care a pus in pericol insasi emisia postului. Decizia de a elimina brutal din grila de programe emisiunea ORA DE FOC a incalcat toate regulile industriei TV si a produs televiziunii prejudicii care nu pot fi, inca, evaluate pe de-a-ntregul.

Potrivit Realitatea Media, incepand de astazi, directorul editorial Catalin Popa si redactorul-sef al Departamentului de stiri, Madalina Dulama, sunt schimbati din functie

Robozti episodul 10 – Pufosenia

A aparut noul episod din serialul Robotzi a celor de la Creative Monkeyz . Nici pe asta nu prea il inteleg, dar parca e mai funny decat precedentul care mi s-a parut de-a dreptul vulgar.

Vizionare placuta !

Captura RECORD - 150 de kilograme de cocaina, de 10 milioane de euro, gasite in Maramures

150 de kilograme de cocaina pura, estimate la 10 milioane de euro, au calatorit din Bolivia pana in Sapanta, judetul Maramures.

Transportul a fost coordonat de o grupare condusa de un spaniol si un roman, atent urmariti de politistii de aici si de cei americani. Era doar prima transa dintr-o afacere de 500 de kilograme de stupefiante, cred oficialii implicati in ancheta.

Mic.ro, 100 magazine noi

Mâine se vor dechide încă 100 magazine Mic.ro. Dinu Patriciu pare hotărât să facă un business serios din asta şi are câteva ingrediente care îl vor ajuta.
Concurenţa

Reţeaua Mic.ro va omorî în câţiva ani toate magazinaşele de cartier. Le va omorî cu curăţenie, cu firmă luminoasă, cu program fix, cu presa, cu aceleaşi produse peste tot. Vor face frumos pe lângă chioşcurile insalubre şi coşcovite care populează acum România.
Unde nu concurează Mic.ro acum

Oana Zavoranu ii face plangere penala lui Pepe!

Oana Zavoranu schimba foaia! Vizata de acuzatii grave din partea sotului ei, ea a decis sa-i raspunda cu aceeasi moneda lui Pepe si il ameninta cu o plangere penala la parchet.

Documentul, spun avocatii Oanei, este deja redactat de cateva zile, iar joi ar putea fi inregistrat oficial.

Record greu de egalat - un barbat a adunat amenzi de 100.000 de lei pentru ca a circulat fara rovignete

Un barbat din Hunedoara a atins un record greu de egalat de soferii care circula fara rovignete pe drumurile din tara. Omul se plimba de trei ani cu doua masini, dar nu s-a gandit sa plateasca niciodata taxe de drum, asa ca a strans acum amenzi de peste 100.000 de lei - peste valoarea masinilor sale.

Need For Speed Shift 2 Unleashed

Maine incepand cu ora 15:00 se lanseaza, in cadrul magazinului Diverta din Plaza Romania, noul joc Need For Speed Shift 2 Unleashed.

“Prin SHIFT 2 UNLEASHED ne dorim sa reusim pozitionarea seriei in topul simulatoarelor de curse printr-un aport de energie atat de necesara,” a declarat Marcus Nilsson, Executive Producer al SHIFT 2 UNLEASHED. “Lucrand alaturi si cu ajutorul echipei de soferi Need for Speed, am incorporat aspecte din lumea reala a curselor de masini pentru a putea realiza imbunatatirea punctelor cheie ale jocului, concomitent cu aducerea unui suflu nou chiar in miezul experientei de racing. Introducerea unor caracteristici cu totul noi care schimba total jocul precum camera video pozitionata pe casca soferului apropie si mai mult lumea reala a curselor de experienta de gaming.”

Trei poliţişti de frontieră din Ialomiţa, reţinuţi pentru luare de mită

Trei poliţişti de frontieră din judeţul Ialomiţa, de la Sectorul Poliţiei de Frontieră (SPF) Hârşova, au fost reţinuţi pentru luare de mită, după ce i-au cerut unui pescar 1.200 de lei pentru a nu-l amenda.

Procurorii ialomiţeni au dispus, joi, reţinerea pentru 24 de ore a poliţiştilor de frontieră S.L, C.D.F şi N.R.C., pentru luare de mită, se arată într-un comunicat de presă de joi al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA).

Roxana Vancea călărind un armăsar în direct!

Roxana Vancea este curajoasă şi dornică de a experimenta senzaţii noi, aşa că a acceptat propunerea de a se urca pe un armăsar al Poliţiei Române ca să facă echitaţie în direct. În demersul ei, Roxana şi-a arătat şi bikinii de sub fustiţa roşie foarte scurtă, dar totul face parte din decor, aşa că nu e supărare.

Bebeluşa Oana: "Fetiţa mea este cel mai frumos om din viaţa mea"

Bebeluşa Oana Ioniţă consideră că ar fi bine ca la ştiri să fie prezentate mai multe informaţiile despre cazurile copiilor dispăruţi, fiindcă de când este mamă îi este mai uşor să se pună în situaţia celor cărora le sunt răpiţi copiii.

Semifinala Romanii au talent va avea un nou decor

ProTV da startul semifinalelor "Romanii au talent", weekendul acesta, pe 1 si 2 aprilie, de la ora 20:30. Acestea for fi difuzate live dintr-un platou special amenajat in Buftea. Noul decor, impresionant atat ca dimensiuni cat si ca production value, a fost construit in decurs de 9 saptamani de o echipa formata din 50 de oameni.

Adela Popescu l-a părăsit pe Radu Vâlcan

Cu ocazia Zilei Pacalelilor Radu Vâlcan a cazut victima unei farse pusa la cale de iubita lui Adela Popescu.

Ea a pus la cale, pas cu pas, toata aventura in care a fost prins Radu, ferm convins ca ia parte la o actiune ecologica de amploare: strangerea gunoaielor din padurea Baneasa. Dupa ce a strans gunoaie, timp doua ore, Radu Valcan a inceput sa astepte masina care trebuia sa ridice sacii. Si a tot asteptat, din ce in ce mai enervat timp de... alte doua ore.

Fă-mi tema!

Era doar o chestiune de timp până să apara aşa ceva, dat fiind succesul siteurilor de tip referat. Fă-mi-tema.ro e un site unde elevii pun intrebări şi probleme şi profesorii siteului le rezolvă. Siteul vrea să introducă plata pentru a rezolva temele elevilor, lucru care ar putea aduce nişte bani frumoşi unor profesori care au timp liber.

BMW seria 4

Poza de mai sus e doar o randare, dar BMW sunt interesaţi să se bată cu Audi A5 Sportback şi Mercedes CLC. Sigur, BMW au făcut 3 miliarde profit in 2010, dar asta nu e de ajuns, de ce să nu calce pe urmele celor care au făcut mai puţini bani şi să lanseze şi ei modele care să atace nişe cât mai mici din piaţă? N-ai bani de un X3? Ia un X1! Nu îţi place seria 5 Touring? Ia un 5 GT! E prea mic X5 şi seamănă cu restul SUVurilor de pe piaţă? Ia un X6!