Warren Buffett sta intr-o casa de 30.000 de dolari

Unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume locuieşte într-o casă de 30.000 de dolari, mai ieftină decât un apartament din Bucureşti.

Warren Buffett are o avere de peste 60 de miliarde de dolari însă trăieşte modest. El locuieşte într-o casă pe care a plătit în 1956 circa 30.000 de dolari, conform ştirileprotv.ro. Este o casă cu cinci dormitoare, care nu iese cu nimic din peisajul suburbiilor americane.

Cristina Spatar se intelege de minune cu soacra ei

Cristina Spătar: "Soacra mea m-a învăţat să gătesc mâncăruri tradiţionale olteneşti"

Cristina Spătar se înţelege de minune cu mama soţului său, pe care o consideră un adevărat model în viaţă.

Distrigaz Sud acuzata ca fura clientii la contor

O asociatie de locatari s-a trezit cu o factura mult umflata de GDF SUEZ Energy Romania (fosta Distrigaz Sud) care a adaugat la consumul indicat de contor un altul aratat de un dispozitiv care nu mai fusese citit de 4 ani, informeaza MONEY.ro.

Pepe s-a oferit sa-i boteze copilul Oanei Zavoranu

Pepe s-a oferit să fie naşul de botez al bebeluşului pe care îl va aduce pe lume Oana Zăvoranu.

Cântăreţul a glumit şi a spus că iniţial voia să îi cunune pe Tudy cu actuala sa soţie, dar acum că a aflat că aceasta este gravidă, ar vrea să boteze copilul.

Liviu Varciu a ramas fara permis

Problemele se ţin lanţ de capul lui Liviu Vârciu. Nu are noroc în dragoste, are probleme în dragoste şi mai nou a rămas fără permisul de conducere.

Românca Mădălina Ghenea, manechinul care a pus pe jar toată Italia

Mădălina Ghenea, manechinul care a înnebunit Italia: "E dificilă viaţa cu valiza mereu pregătită, departe de casă şi familie"

Românca Mădălina Ghenea, manechinul care a pus pe jar toată Italia odată cu participarea sa la show-ul "Dansez pentru tine", varianta din Peninsulă, spune că este singură pentru că nu are timp de o relaţia amoroasă.

Catalin Botezatu se casatoreste

Catalin Botezatu la un pas de căsătorie! S-a logodit cu Valeria Marini

După ce Cătălin Botezatu a spus de nenumărate ori că Valeria Marini este genul său de femeie, se pare că cei doi sunt pe punctul de a se căsători.

Copilul Oanei Zăvoranu si al lui Tudy Ionescu va prelua automat averea Mărioarei

Oana Zăvoranu a povestit că actul prin care ea a cedat o parte din avere către mama ei poate fi anulat prin naşterea unui copil.

Oana Zavoranu insarcinata!

Oana Zavoranu a declarat la emisiunea Cancan TV de la b1 ca este insarcinata in doua luni cu Tudy Ionescu.
Emisiunea CANCAN TV, care a debutat ieri pe B1 TV, a reusit sa acapareze atentia tuturor printr-o informatie bomba: Oana Zavoranu este insarcinata in aproape doua luni cu "Tudy", cel cu care are o relatie din octombrie. Prezentatorul emisiunii, Adrian Artene, a smuls de la Oana adevaratul motiv pentru care aceasta vrea sa divorteze de Pepe.