Oana Zavoranu insarcinata!



Oana Zavoranu a declarat la emisiunea Cancan TV de la b1 ca este insarcinata in doua luni cu Tudy Ionescu.
Emisiunea CANCAN TV, care a debutat ieri pe B1 TV, a reusit sa acapareze atentia tuturor printr-o informatie bomba: Oana Zavoranu este insarcinata in aproape doua luni cu "Tudy", cel cu care are o relatie din octombrie. Prezentatorul emisiunii, Adrian Artene, a smuls de la Oana adevaratul motiv pentru care aceasta vrea sa divorteze de Pepe.


In cel mai nou studio TV, cea mai "disecata" vedeta din Romania a facut dezvaluiri senzationale. Oana Zavoranu a recunoscut atat faptul ca este indragostita de "Tudy", barbatul care i-a furat inima in luna octombrie a anului trecut, cat si faptul ca este insarcinata "intr-o luna si ceva". Intre cei doi a inceput o poveste de dragoste despre care Oana a spus ca "va face, cu siguranta, istorie".
"M-am indragostit efectiv (...). Libertatea pe care mi-a permis-o Pepe in ultimele sase luni a fost periculoasa. Probabil trebuia sa mergem sa consultam un specialist in probleme de cuplu", a declarat ea.
Oana l-a cunoscut pe Tudor Ionescu, zis si Tudy, in iesirile nocturne pe care le-a avut cu prietenii. Cei doi au inceput o relatie dupa aproape doua luni de cand s-au cunoscut. Primul sarut a fost intr-un apartament al lui "Tim" (nr. - asa ii spunea Oana iubitului ei) la sfarsitul anului trecut. "Povestea noastra e foarte frumoasa. "Tudy" imi spune zilnic ca eu sunt sotia lui. Ne alintam "puiul meu", "soricelul meu", "Baby" si "Tim-Tim". Este total diferit de Pepe. Vine dintr-o alta lume. Este scolit, educat, nu are treaba cu lumea mondena. "Tudy" ma cere zilnic in casatorie, dar nu intr-un mod oficial, ci doar in alintaturile noastre. Deocamdata sunt intr-un divort cu Pepe", a mai spus Oana. Daca majoritatea oamenilor considera ca aceasta a ramas insarcinata tocmai pentru a se razbuna pe sotul ei, Pepe, vedeta sustine ca nu a facut-o premeditat. "Vreau doar sa ma detasez de Pepe. E adevarat ca am facut o intrerupere de sarcina in timpul casatoriei, acum cinci ani, dar un copil se face atunci cand vrea femeia, si nu barbatul." Desi nimeni nu ar fi crezut, Oana Zavoranu este foarte incantata de sarcina sa, sustinand ca vrea un baiat, "unul si bun", si ar dori sa se numeasca Tim-Tim sau Tudor.
In legatura cu procesul de divort, Oana i-a mai declarat lui Adrian Artene ca vrea sa mearga la notar pentru a grabi lucrurile.