Directia pentru protectia Copilului face bani pe spatele micutei Irina?

Omul de afaceri Irinel Columbeanu, acuza institutia care ar trebui sa vegheze asupta fetitei lui! Directia pentru protectia Copilului face bani pe spatele micutei Irina?
Situatia din ultima perioada a Irinei Columbeanu, care, din punct de vedere al tatalui sau, a fost efectiv abandonata de mama, l-a determinat pe Irinel Columbeanu sa ia atitudine împotriva organelor statului menite – teoretic - sa îi proteje copilul. Omul de afaceri sustine ca Directia pentru Protectia Copilului Ilfov nu-si face datoria, motiv pentru care cere demiterea directorului acesteia, dar si a consilierului juridic al institutiei.

Facebook va disparea!

Salvaţi-vă pozele. Facebook nu mai are mult de trăit
"Zilele Facebook sunt numarate. Este destul de greu de inteles cum a rezistat totusi atata timp", a mai precizat Sterling, citat de Ictbusiness.it.

Unul din creatorii genului science-fiction cyberpunk, Bruce Sterling, spune că reţeaua de socializare Facebook nu are un viitor pe termen lung, iar investiţiile in acest domeniu sunt o nebunie.

Mania Facebook "va dura cel mult zece ani", crede Bruce Sterling, oferind ca exemplu de declin brusc si neasteptat reteaua MySpace. "În şapte sau zece ani, Facebook nu va mai însemna mare lucru. Uitaţi-vă la MySpace. Într-un an de zile a pierdut 70% din valoarea sa. Salvaţi-vă pozele", a spus scriitorul Bruce Sterling.

Gresala in acte. Ramona apare ca mama Irinei

Schimb de mame in cazul Irinei Columbeanu
Irinel Columbeanu a anuntat ieri ca micuta Irina a fost abandonata de mama ei, care nu o ingrijeste si nu-i ofera nici macar un adapost. Milionarul de la Izvorani sustine ca, inainte ca Moni sa paraseasca tara, fetita a ramas in grija Ramonei Gabor, in baza unui document "fals si nul de drept".



Omul de afaceri a declansat ieri, in cadrul emisiunii CANCAN TV, un atac fara precedent la adresa Monicai si a surorii acesteia, Ramona Gabor. Irinel a anuntat ca, din ce cunoaste el, cea care inca ii este sotie a plecat in SUA pentru a face in liniste o intrerupere de sarcina, lasand copilul in grija surorii ei. Cele doua s?au grabit atat de tare sa semneze un document din care sa reiasa ca in lipsa mamei fetita nu ramane singura, incat in textul respectiv s-a strecurat o greseala incredibila, din care se intelege ca, de fapt, mama naturala a Irinei este Ramona Gabor si nu Monica Columbeanu! "Subsemnata Gabor Ramona Petronela, declar ca sunt de acord si accept solicitarea sorei mele Columbeanu Monica in beneficiul si interesul fiicei mele Columbeanu Irina", se arata in actul oficial depus la Directia pentru Protectia Copilului Ilfov. In aceste conditii, actul notarial devine atacabil si anulabil.
In cursul zilei de astazi, la poarta gradinitei unde merge Irina, au avut loc scene cutremuratoare. Copila s-a agatat de gatul parintelui ei si l-a implorat, plangand, s-o ia la Izvorani: "Tati, tati, ia-ma cu tine!". Irinel, care el insusi a izbucnit in lacrimi in fata ziaristilor, a facut eforturi disperate sa-si linisteasca fetita. Aceasta a fost urcata in cele din urma in masina gradinitei, in ciuda plansetelor sfasietoare ale celor doi, tata si fiica.