Directia pentru protectia Copilului face bani pe spatele micutei Irina?



Omul de afaceri Irinel Columbeanu, acuza institutia care ar trebui sa vegheze asupta fetitei lui! Directia pentru protectia Copilului face bani pe spatele micutei Irina?
Situatia din ultima perioada a Irinei Columbeanu, care, din punct de vedere al tatalui sau, a fost efectiv abandonata de mama, l-a determinat pe Irinel Columbeanu sa ia atitudine împotriva organelor statului menite – teoretic - sa îi proteje copilul. Omul de afaceri sustine ca Directia pentru Protectia Copilului Ilfov nu-si face datoria, motiv pentru care cere demiterea directorului acesteia, dar si a consilierului juridic al institutiei.


Situatia din ultima perioada a Irinei Columbeanu, care, din punct de vedere al tatalui sau, a fost efectiv abandonata de mama, l-a determinat pe Irinel Columbeanu sa ia atitudine împotriva organelor statului menite - teoretic - sa îi proteje copilul. Omul de afaceri sustine ca Directia pentru Protectia Copilului Ilfov nu-si face datoria, motiv pentru care cere demiterea directorului acesteia, dar si a consilierului juridic al institutiei.