Monica Columbeanu se afla la Los Angeles



CANCAN a obtinut dovada ca sotia lui Irinel Columbeanu se afla in Los Angeles! S-a intors in Orasul Ingerilor
Cautata de zile bune de Irinel si de toata presa din Romania, Moni Columbeanu a fost gasita de reporterii CANCAN. Aflata in America, la Los Angeles, Moni a fost cam scumpa la vorba si a marturisit ca prefera sa comunice prin SMS-uri, recunoscand tacit ca se afla in SUA.


CANCAN a gasit-o pe Monica Columbeanu, una dintre cele mai cautate persoane din Romania la ora actuala, modelul aflandu-se la Los Angeles, Orasul Ingerilor, acolo unde a petrecut mai multe vacante alaturi de prietenele ei. Reporterii CANCAN au sunat-o pe telefonul mobil pe Moni Columbeanu la ora 00.45 (ora Romaniei - n.r.), iar in momentul in care am format numarul, acesta a fost localizat pe telefon: Los Angeles, California. Cand la noi era trecut deja de miezul noptii, in Los Angeles era ora 18.45. Nu eram foarte increzatori ca sotia lui Irinel va si raspunde, mai ales ca nu cunostea numarul de telefon. A raspuns insa, explicatia fiind aceea ca foarte putine persoane detineau numarul ei personal din SUA. Nu a fost foarte vorbareata. Ne-a spus ca nu poate sa discute, iar dupa zgomotul de fond parea ca se afla intr-un restaurant. Al doilea apel catre sotia lui Irinel a fost facut la 01.37 (ora Romaniei), adica ora 19.37 - ora locala. I-am spus ca stim ca este in Los Angeles, dar ca nu de asta am sunat-o, ci pentru a discuta despre Irina. Voiam sa-i spunem ca fata ei a plans in momentul in care l-a vazut pe Irinel la gradinita si i-a spus: "Tati, tati, nu ma lasa aici! Ia-ma la vila! Nu ma lasa acasa". De asemenea, voiam sa o intrebam cum i se pare reactia Irinei. Si-a cerut scuze, spunand ca nu poate vorbi, in timp ce pe fundal se auzeau clinchete de pahare si muzica discreta. "Va rog sa-mi trimiteti un mesaj. Multumesc", ne-a spus Monica. Surse din anturajul Monicai ne-au dezvaluit ca, desi in toate aceste zile s-a speculat ca aceasta ar fi la Timisoara, sotia lui Irinel s-ar fi dus la Los Angeles pentru a onora un contract semnat cu o agentie de modelling.

Irinuca, trimisa la psiholog


Irina Columbeanu e cea care are cel mai mult de suferit din cauza razboiului purtat de parintii ei. Specialistii de la Directia pentru Protectia Copilului Ilfov au recomandat in raportul intocmit, in urma anchetei sociale, sedinte de consiliere psihologica pentru Irina, din cauza expunerii mediatice la care este supusa fetita de numai cinci ani. Specialistii DPC Ilfov au remarcat in timpul sedintelor cu micuta ca aceasta nu este apropiata afectiv nici de tata, nici de mama.