Liviu Vârciu, la un pas să-şi piardă casa

Liviu Vârciu, la un pas să-şi piardă casa: "Nu mai plătesc ratele la apartament! Am pierdut de multe ori totul şi m-am ridicat"

Liviu Vârciu refuză să mai plătească rata la apartamentul din zona Dristor unde a locuit împreună cu Adelina Pestriţu, fosta lui soţie, fiindcă este revoltat de faptul că banca a mărit foarte mult rata lunară pentru casă.

Radu Mazare si fiul lui danseaza machedoneste

Radu Mazăre a fost invitat în emisiunea "Răi da' buni" alături de fiul lui şi amândoi au încercat să demonstreze cât de buni dansatori sunt

Radu Mazare

 

O familie din Voineasa scoate apa fiarta din fantana!

O familie din comuna Voineasa, scoate apă fiartă din fântâna din curtea casei.

Evenimentele ciudate se ţin lanţ de o familie din Voineasa, astfel după ce cu un an în urmă ei au găsit o cruce într-un lemn, de data aceasta ei scot apă fiartă din fântână. Mai mult de atât, temperatura apei este atât de ridicată, încât a topit furtunul cu care era scoasă. Oamenii spun că este tocmai bună pentru spălarea rufelor, informează Adevărul.

Pepe are dovezi ca Oana Zavoranu i-a furat 75.000 de euro!

Pepe anunta ca este hotarat sa o spulbere pe Oana Zavoranu. Miercuri, avocatii cantaretului au dus la politie un vraf de facturi si contracte ca sa dovedeasca doua lucruri: ca Pepe era proprietarul tuturor obiectelor pe care le-a luat sotia sa, dar si ca putea sa tina oricand in casa 75.000 de euro.

De astazi se poate face plata online a taxelor, impozitelor si amenzilor

Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale a lansat sistemul national electronic de plata online a taxelor si impozitelor cu cardul bancar, Ghiseul.ro.

Cetatenii romani care locuiesc in Targu Mures si in sectoarele 2 si 6 din Bucuresti sunt primii care vor putea accesa acest serviciu pentru plata online a taxelor, impozitelor si amenzilor.

Mihai Petre: "Şi eu aş fi participat la 'Românii au talent"

Mihai Petre nu crede că ar trebui comparat cu Simon Cowell, juratul cel rău de la "Britain's got talent".

Dansatorul şi coregraful a fost foarte uimit să afle că românii sunt atât de talentaţi şi spune că ar fi participat şi el, dacă acest concurs s-ar fi organizat acum câţiva ani.

"Da, absolut, aş fi participat. Mi se pare o şansă uriaşă pentru toţi cei care vin să participe. E un show care nu are limite şi pune la bătaie pe lângă un premiu foarte mare şi oportunităţi la fel de mari", a declarat Mihai Petre pentru Agenţia de presă mondenă.

"Pe toată durata preselecţiilor pentru 'Românii au talent' am încercat să fiu cât mai obiectiv, să judec cât mai corect prestaţiile oamenilor de pe scenă. Nu am vrut să adopt un model sau altul, ci am trecut totul prin propriul filtru. Asta nu înseamnă că nu apreciez ceea ce Simon Cowell a făcut la Britain's Got Talent". E un rol care i s-a potrivit mănuşă!", a mai spus el.

Accident Slatina: Un poliţist rănit grav

Un poliţist de la postul comunal din Tătuleşti (Olt) a fost grav rănit după ce maşina de Poliţie pe care o conducea a fost lovită de un alt autoturism şi proiectată într-un stâlp. În urma accidentului agentul de 47 de ani a rămas încarcerat.

Video Roxana Vancea şi-a desfăcut bluza ca să-şi scoată bomboanele căzute în sân

Roxana Vancea, Succesoarea Danielei Crudu la "Neatza cu Răzvan şi Dani" şi-a desfăcut nasturii de la cămaşa pe care o purta pentru a putea scoate bomboanele pe care bucătarul Vlăduţ i le strecurase în sân.

Gaura din stratul de ozon deasupra Romaniei

Abia am scapat de exploziile solare (pentru moment), avem acuma alta grija, cea a radiatiilor solare, si daca in cazul exploziilor solare n-aveam nici o vina, in asta avem, am ajutat suficient in subtierea stratului protector de ozon.

Gaura din stratul de ozon, care s-a format deasupra Polului Nord, va ajunge miercuri deasupra Romaniei, ceea ce inseamna ca vom avea un grad ridicat de radiatii, atentioneaza specialistii.

Adelina Pestritu in Iubire si onoare

Adelina Pestritu se alatura gastii de Dorobanti in telenovela "Iubire si onoare", in rolul Andreei, o tanara frumoasa din lumea mondena, dornica sa fie in centrul atentiei al tabloidelor indiferent daca este vorba despre o afacere cinstita sau un santaj.

Percheziţii la persoane apropiate antrenorului lui Nuţu Cămătaru

Anchetatorii au descins la mai multe locuinţe şi sedii de firme din Drobeta Turnu Severin, iar cei vizaţi sunt persoane apropiate lui Emilian Ştefan, antrenorul de karate al lui Nuţu Cămătaru.

Peste 90 de poliţişti, ofiţeri de la Crimă Organizată din Mehedinţi şi Dolj, dar şi jandarmi participă la această acţiune. Anchetatorii caută probe în ancheta privindu-l pe Emilian Ştefan, antrenorul de karate al lui Nuţu Cămătaru.

Dan Negru: "Nu cred că există o invenţie mai stupidă decât cărţile electronice"

Dan Negru este foarte revoltat pentru că generaţiile viitoare vor citi cărţile în format electronic.

Prezentatorul de televiziune îşi aduce aminte de pasiunea cu care citea în vremea copilăriei şi crede că micuţii de acum vor avea aceeaşi satisfacţie ca el.

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 24

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 24 partea 1

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 23

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 23 partea 1

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 22

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 22 partea 1

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 21

Legengele palatului: Concubina regelui Episodul 21 partea 1

Pepe are probleme si cu Politia Rutiera

Daca abia ati asteptat sa se incalzeasca vremea ca sa goniti cu masina pe asfaltul fara zapada si fara polei, aflati ca echipajele politiei au impanzit drumurile... preventiv. Zeci de agenti dau amenzi zilele acestea, mai ales in zona Capitalei.

Trei au fost taiate si pentru soferii Liviu Varciu, Ionel Ganea si Pepe.

Andreea Tonciu umbla cu fake-uri

Chiar daca spune ca este un model de succes si iubita de fotbalist, Andreea Tonciu nu si-a facut un obicei in a cheltui banii pe imbracaminte si accesorii de lux.

Ea spune ca o parte din gentile si accesoriile sale sunt primite de la mama ei, care are grija sa-i faca toate poftele. Zilele trecute, reporterii CANCAN s-au intalnit cu Andreea intr-un salon de infrumusetare din centrul Capitalei.

Bianca Dragusanu se marita!

Bianca Drăguşanu confirmă că se mărită! "Da, am verighetă!"

După ce CANCAN a publicat în exclusivitate că Adrian Cristea plănuieşte în secret căsătoria cu Bianca Dăguşanu şi că deja i-a dăruit asistentei lui Capatos o verighetă din platină cu diamante, roşcata a dat de înţeles că totul este adevărat.