Bote i-a ordonat unei concurente de la Next Top Model sa se dezbrace

Dupa un casting impresionant la care au participat peste 5000 de fete, Catalin Botezatu a ales pentru super Show-ul Next Top Model doar 12, care urmeaza sa se lupte pentru marele premiu de 50.000 de euro, in cadrul unei emisiuni difuzata saptamanal la Antena 1, de la ora 20.20.

Oscar 2011: Discursul regelui/ The King's Speech a castigat marele premiu

Tarziu in noapte, spre dimineata, mai precis, s-a incheiat Gala premiilor Oscar pentru anul 2011. Cum era de asteptat, Filmul "The King's Speech", la bataie cu "The Black Swan", a fost marele castigator al celei de-a 83-a editie a Premiilor Oscar, desfasurata la Teatrul Kodak din Hollywood. Pelicula a primit premiile pentru cel mai bun film, cea mai buna regie, cel mai bun actor in rol principal si cel mai scenariu original.

Fiica lui Gigi Becali are ghiozdan Louis Vuitton

Alexandra Becali, fiica mijlocie a lui Gigi, nu este catalogata ca fiind o pustoaica cu fite, dar are si ea capriciile ei. Cu toate acestea, cand vine vorba de trend, Gigi nu se zgarceste si le ofera fiicelor sale tot sprijinul de care au nevoie.


Asa se face ca Alexandra nu numai ca merge in fiecare zi la scoala insotita de unul dintre soferii familiei, dar pustoaica isi transporta rechizitele doar in genti de firma, de 1.300 de euro.
In urma cu cateva zile, paparazzii CANCAN au fotografiat-o pe Alexandra pe cand se indrepta spre scoala. Desi la prima impresie pare un copil normal, chiar modest, Alexandra fiind imbracata cat se poate de adecvat pentru o zi de scoala, fara sa foloseasca machiaj sau bijuterii tipatoare, la o privire mai atenta iese din tiparul scolarului obisnuit. Fiica lui Gigi Becali poarta o geanta Louis Vuitton, al carei pret ajunge undeva la 1.300 de euro. De apreciat este insa faptul ca accesoriul nu era un model pentru o iesire in club sau la cafenele, ci unul care poate inlocui cu usurinta ghiozdanul.

Irina Columbeanu plange dupa tatal ei

Monica si Irinel Columbeanu afla astazi care este decizia judecatorilor in privinta incredintarii fetitei lor pana la pronuntarea definitiva a procesului de divort. In timp ce Moni isi acuza sotul de "lipsa de afectiune" fata de fiica lui, afaceristul sustine ca micuta s-a intors traumatizata din Statele Unite, acolo unde a tinut-o o perioada mama ei. In urma cu ceva vreme, paparazzii CANCAN au surprins un moment emotionant: dupa cateva zile petrecute cu tatal ei, Irina trebuia sa se desparta de acesta pentru a se intoarce la Moni si a plans de mama focului.